Jump to content

BeaMeUp

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BeaMeUp

  • Rank
    Newbie
  • Birthday August 1

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I'm trying it on OSX and disabling the Authorized browser thing worked for me, thanks.
  2. This is how it looks on a working Ubuntu Virtual Machine. I notice a couple more entries?
  3. Ubuntu 18.04 64bit and the browser refresh didn't change anything.
  4. I have uninstalled the extension and the software, deleted all the folders I could find and reinstalled. Still won't connect. Any other troubleshooting advice would be appreciated! I know it's specific to my laptop. It works fine in all the VM's I use and on my Mac. It works with Ubuntu, Lubuntu, and Mate 18.04, Fedora 28 & OpenSuse Tumbleweed in virtual machines, with same versions shown below. ?? Enpass v5.6.8 installed via the repository. Browser extension v5.5.2 from the Enpass extension page. Firefox v59.02 64bit Ubuntu v18.04 64bit It also works with Chromium on this laptop. About to do a browser refresh and see if that's it.
  5. It works for me in Fedora & OpenSuse. Hasn't worked for a couple months with Ubuntu. I tried removing then reinstalling the extension; nothing. So I tried Chromium & Opera and it works there. Is there a proper way to remove everything without a trace and start over? Maybe that will fix it. Enpass v5.6.5 installed via the repository. Browser extension v5.5.2 Firefox v59.02 64bit Ubuntu v17.10 64bit
×
×
  • Create New...