Jump to content

Robin

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Robin

  1. Firefox Plugin 5.5.0 doesn't work

    The extension for FF 57 only works with Windows Traditional version (5.6.0) Are you guys using Enpass from Windows Store? (5.6.2) That one isn't compatible yet it seems You can read this thread that goes a bit more into detail and people that have the same issue.
  2. Small bug that I noticed. Using Windows Traditional 5.6.0 Firefox 57 latest extension Open Firefox Open Enpass extension: pop-up appears, you can search your passwords or autofill Don't do anything with Enpass and close the pop-up by clicking outside the enpass window Open Enpass extension again: the pop-up appears and will immediately disappear After this encounter, you won't get this bug again untill you close Firefox and repeat above steps again. It also seems to happen if you have used enpass for some sites, but then decide to do the trick mentioned above, for example: Open Firefox Open Enpass extension: pop-up appears Use Enpass extension to log you in to a site (you can do this for multiple sites) Use Enpass extension to open the pop-up, don't do anything, immediately close it Use Enpass extension to open the pop-up again: pop-up appears and disappears again Make sure if you test this out, that all Firefox instances are closed when you try to reproduce this bug. I'm not able to reproduce it twice during the same Firefox session. I have no idea if other browser extensions have this bug as well...
  3. Are other people experiencing this error as well? Using Windows Traditional 5.6.0 Firefox 57, latest extension (had the issue on Firefox 56 as well) Logging in to a microsoft account is a 2-step process. First fill in E-mail and submit, then fill password and submit. When I use Enpass autofill: It fills the e-mail correctly and submits Next page (password-page) I immediatly get an error "account or password incorrect, try again" I can use autofill again for the password and it logs me in without problems. Could enpass be submitting too much on the first step that causes the error? Other services that use 2-page logins don't seem to have this problem: Google gets logged in instantly: Enpass fills in e-mail + submit and password + submit Amazon is not instant, but without errors: Autofills e-mail + submit and then I have to ask Enpass to de the same for the password Yahoo behaves the same way as Amazon.
  4. Oh sure, I'm not gonna argue that just manually installing each update would be cumbersome. To be fair, I hadn't thought about it that far yet. But I do like your proposal if the devs are open to it.
  5. If the developers don't mind keeping an unofficial app next to their Play Store variant, then I'd really love that option. That way users can keep that functionality until they make a switch to Oreo. I'm not asking to further develop on the Accessibility API of Android, that would be pointless if Google decides they can't use it. But if the current version could be kept up-to-date on the website and the Play Store version without the Accessibility option, it would help out most of us during this transition towards Oreo, no?
×