Jump to content
Enpass Discussion Forum

MarcS

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MarcS's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Hi @Pratyush Sharma. So, it's been a year since: Can we please get an update on progress?
  2. @Discordant posted exactly what I was going to. (I'm happy I searched before posting.) Sounds 100% correct to me.
  3. I wonder if this bug is not related to the fact that the app “blanks out” the moment you switch to another app and appears so when you browse all your open apps. This is a security option in some apps and is, frankly, useless. There does not appear to be a setting in Enpass to turn that on or off, as in certain other apps. You need to provide a setting to turn that off, too.)
  4. I found this thread when searching for the same problem: I’m tired of Enpass on iOS and iPadOS not respecting the Lock After Leaving setting. Specifically, when the setting is set to OFF, the app still locks immediately upon switching to and back from another app. This is highly frustrating, as is seeing that this threat has gone unanswered for a year now.
  5. I want to confirm that the problem is still occurring on Enpass 6.7.1 (878)(App Store) running on macOS Big Sur 11.5.1.
  6. See above, May 10 post: “by the end of the year”. Nothing more specific announced. Everyone here would like to see a native app. We have been using the Intel build without any major problem (see several previous posts). If you do need to install Rosetta 2, it is very easy: when you launch an Intel app, macOS will prompt you (you’ve probably seen that already):
  7. You can easily restore your “full” version by following these steps.
  8. I have the same problem and it's quite annoying. Single monitor. Enpass 6.6.1 (804) (store) on macOS Big Sur 11.3.1.
  9. @monamour, I am getting the same, like you, on macOS Mojave 10.14.1 ; Safari 12.0.1 ; Enpass Safari extension 5.5.2 ; Enpass for Mac 5.6.11
  10. It's BACK ! Problem has returned after many problem-free months. Now, getting the error all the time. Everything is up-to-date: macOS Mojave 10.14.1 ; Safari 12.0.1 ; Enpass Safari extension 5.5.2 ; Enpass for Mac 5.6.11 Is there a solution?
  11. Hi @Anshu kumar I am having the same problem after migrating to a new Mac, on Safari only (Chrome is working). macOS 10.13.3 / Safari 11.0.3 / Enpass 5.6.3 (139) (latest available in app store) / Enpass Safari Extension 5.5.2. Oddly, the same configuration has worked and still works fine on the old Mac. Any suggestions?
×
×
  • Create New...