Jump to content
Enpass Discussion Forum

FuN_KeY

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by FuN_KeY

  1. Doh... this one should be in the autofill section. I created it wrong - my bad. Can a mod please move it to where it should?
  2. Dear support, As seen in the following capture, password "qnap admin" is configured with a custom icon: It works fine everywhere, but not in the inline autofill: It shows 9gag, because for testing purposes I selected 9gag (first one in the list of predefined icons) before reverting to the custom icon. Let me know if you need anything more. It should be easy enough to reproduce, hopefully to fix as well Enpass version: 6.8.1 Edge extension: 6.7.5
  3. As an enpass customer, I would like to display my wifi password as a QR code, so that I can easily share that password to other devices. Here is an example of such a feature: WiFi QR Code Generator | QR Code Generator (qr-code-generator.com) Typing complex password from 1 device to another is a huge pain
  4. @Abhishek Dewan a few sprints have passed since this was initially reported. Could you please share with us the progress of the engineering team? This problem is more annoying than it seems EDIT: I just tested the freshly released 6.8.0 - still broken. Kudos for the business features, but please fix this one now
  5. Hey @Abhishek Dewan Is there any progress? I see that there is a beta version (6.8.0) but saw nothing regarding this issue in the release note. Thank you so much already!
  6. @Anshu kumar@Abhishek Dewan the problem is not completely solved yet. I was able to get Enpass + TPM working on a few laptops (Intel based), but it refuses to work on AMD fTPM. It used to work a while back (~6 months ago). I had to reinstall Enpass at some point and was never able to get it working again (I am suspecting a regression here). I just did a fresh install of Windows 11, cleared TPM, ... and it is still not working Windows 11 22000.527 Enpass 6.7.4 (934) Get-TPM TpmPresent : True TpmReady : True TpmEnabled : True TpmActivated : True TpmOwned : True RestartPending : True ManufacturerId : 1095582720 ManufacturerIdTxt : AMD ManufacturerVersion : 3.58.0.5 ManufacturerVersionFull20 : 3.58.0.5 ManagedAuthLevel : Full OwnerAuth : OwnerClearDisabled : False AutoProvisioning : Enabled LockedOut : False LockoutHealTime : 2 hours LockoutCount : 0 LockoutMax : 32 SelfTest : {} Get-TpmSupportedFeature -FeatureList "Key Attestation" key attestation Get-TpmEndorsementKeyInfo -Hash "Sha256" IsPresent : True PublicKey : System.Security.Cryptography.AsnEncodedData PublicKeyHash : 66ea35255c7311f1a7ac3c5b015526d70a3edba8bf9d658bb6a0d00982a536a7 ManufacturerCertificates : {} AdditionalCertificates : {[Subject] TPMVersion=id:00030001, TPMModel=AMD, TPMManufacturer=id:414D4400 [Issuer] CN=PRG-SSP, O=Advanced Micro Devices, S=CA, L=Santa Clara, C=US, OU=Engineering [Serial Number] 075DDC8753AEEC2FFB9560A9485C3765 [Not Before] 7/22/2021 9:15:13 AM [Not After] 7/22/2046 9:15:13 AM [Thumbprint] B1FB33A21E82F3C4CA1BCD3D1CA434C751C10B8F }
  7. I am happy to report that it has been... fixed! Since version 6.5.1 of the Edge plugin it works Thank you very much !
  8. Humm it turns out that the problem was not the restore. Today the sync has been very unreliable and I tried to find a pattern to that. This seems to be more something linked to the OneDrive API. You can close this post
  9. Okay, the problem was not the iPhone migration. I did reset my whole sync be removing everything, and I still get this weird conflict
  10. I recently upgraded to a newer iphone, and copied the content from the old one to the new. At first, I was pretty pleased/surprised to see that all my passwords were migrated as well, with the cloud sync & all. Sadly, it completely blew up my OneDrive sync. It feels like the new iphone has a different enpass DB, with the same content, and that it could not sync anymore with the cloud. On other device I was told that the Enpass database has been removed from OneDrive and was offered to repload it. When doing so, I was greeted with the same error on my new iphone (and so on). I will fix that by completely reinitializing Enpass on the iPhone, but the current behavior towards sync is very, very, very dangerous. I was lucky to catch the problem early, but if I would have spend 6 months with the 2 conflicting databases I would have had a hard time doing the reconciliation and could even have lost passwords.
  11. Hello, Recently, I reinstalled my PC and faced a usability issue when restoring Enpass. I did create a few vaults, and I stored the password of those in my primary one. When setting up the secondary one, I am prompted for the password of the secondary ones, but I can't use Enpass to retrieve those - as I am already in enpass in a different menu. I would need to either: Copy/paste the vault password to an intermediate location Retrieve the password from the browser extension It would be really, really nice if Enpass would have let me chose the vault password; directly from the restore menu. Keep on with the good work; enpass is awesome !
  12. When using enpass to connect to qnap NASes, the username is not getting filled. In the webform, only the password field is mapped. I tried several thing (delete, recreate, save webform, ...) nothing worked. Here are the details about my setup: QNAP QTS 4.5.1 Enpass 6.5.2 Edge 86 Edge plugin 6.4.0 This is very certainly caused by the fact that the username is a textarea: https://github.com/bitwarden/browser/issues/1214
  13. @Pratyush Sharma I do have the exact same problem, but with an XPS 13 9370. It has a TPM 2.0 and it is enabled. Find bellow the outputs to the command you asked: PS C:\Windows\system32> Get-Tpm TpmPresent : True TpmReady : True TpmEnabled : True TpmActivated : True TpmOwned : True RestartPending : True ManufacturerId : 1314145024 ManufacturerIdTxt : NTC ManufacturerVersion : 7.2.0.1 ManufacturerVersionFull20 : 7.2.0.1 ManagedAuthLevel : Full OwnerAuth : OwnerClearDisabled : False AutoProvisioning : Enabled LockedOut : False LockoutHealTime : 2 hours LockoutCount : 0 LockoutMax : 32 SelfTest : {} PS C:\Windows\system32> Get-TpmSupportedFeature -FeatureList "Key Attestation" key attestation PS C:\Windows\system32> Get-TpmEndorsementKeyInfo -HashAlgorithm "sha256" IsPresent : True PublicKey : System.Security.Cryptography.AsnEncodedData PublicKeyHash : dd2ce7d9ae2451fbf5f391081d20a66e59d2d50f7033da542d6dc0186ac8f4d3 ManufacturerCertificates : {[Subject] TPMManufacturer=id:4E544300 + TPMModel=NPCT75x + TPMVersion=id:72 [Issuer] CN=Nuvoton TPM Root CA 2111 + O=Nuvoton Technology Corporation + C=TW [Serial Number] 525621C8FC0FDF5A5684 [Not Before] 26.10.2017 05:43:46 [Not After] 22.10.2037 05:43:46 [Thumbprint] CCD4B6E247B78D0E1002C580FE8075DE1E418784 } AdditionalCertificates : {} PS C:\Windows\system32> Get-TpmEndorsementKeyInfo IsPresent : True PublicKey : System.Security.Cryptography.AsnEncodedData PublicKeyHash : ManufacturerCertificates : {[Subject] TPMManufacturer=id:4E544300 + TPMModel=NPCT75x + TPMVersion=id:72 [Issuer] CN=Nuvoton TPM Root CA 2111 + O=Nuvoton Technology Corporation + C=TW [Serial Number] 525621C8FC0FDF5A5684 [Not Before] 26.10.2017 05:43:46 [Not After] 22.10.2037 05:43:46 [Thumbprint] CCD4B6E247B78D0E1002C580FE8075DE1E418784 } AdditionalCertificates : {} PS C:\Windows\system32>
  14. I would like that as well! Having the ability to define the matching at the item level. Having the ability to leverage regex (either in the matching, or in the url field directly) would be awesome
  15. Today, Edge chromium was released, and enpass work great with it ! I did receive a message that the binary was not whitelisted; please whitelist it
  16. Yep, I can confirm that it is now working! Thanks !
  17. Bump Any acknowledgement of the bug?
  18. Hello, The TOTP feature is not working on iOS. When I use autofill in Safari to log in to some site, the 2FA does not get copied in the clipboard. iOS: 12.1.4 enpass: 6.0.4 (222)
  19. Hello Anshu, You are right, that was the problem ! Thank you very very much !
  20. Hello, I faced a very disturbing issue. The TOTP code generated by the Windows 10 app and the one on the mobile app (iOS) are different. The one on the Windows 10 app is wrong. I checked with a few different credentials that I have with TOTP, and it was the case every single time. Windows 10 version: 6.0.4 iOS version: 6.0.4 (222) I would suggest a quick fix, this can be very frustrating/infuriating to get around. Still, the new version of enpass is awesome ! Cheers !
  21. Hello, For ~the past week enpass does not want to cooperate with my Chrome anymore. It says: "chrome.exe is trying to establish connection with its code signature unrecognized by Enpass. Do you allow Enpass to connect?" I am using the following versions: Chrome: 72.0.3626.96 (Official Build) (64-bit) Chrome plugin: 6.0.0.1 Enpass: 6.0.4 My chrome.exe seems pretty legit & signed, with code signature in place (SHA256: F6FA354889EF81AD521F1F0E4C9AFF4D54B95994573791C897A248F52B0479FD)
  22. Enpass 6 went live yesterday, but I found no reference to the WiFi sync. Edit: since it shall be announced after the go live of 6, it is on schedule I’ll wait
  23. First of all, I let’s cheer the team for the auto fill support, it is really a great feature! How to reproduce the bug: - Using autofill, log in to a website (like the Enpass forum). TouchId will work - logout - Login again. Since autofill remembers which password you entered for this site, it proposes a shortcut. When using this shortcut, TouchId will not work and you will have to enter the master password (bug)
  24. Hello, First of all I would like to congratulate the team for the new version of Enpass, it has basically everything I was missing in the previous version. You really did a great work here During my testing I noticed that after some inactivity the client could freeze
  25. I would also be very interested in this feature. The Safari plugin is working great but it would be even better to have a OS level integration as it would benefit builtin apps.
×
×
  • Create New...