Jump to content
Enpass Discussion Forum

bu11etpr00f

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

bu11etpr00f last won the day on January 2 2018

bu11etpr00f had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bu11etpr00f's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

6

Reputation

  1. @Manish Chokwal Enpass is Syncing correctly on my Windows Workstation, my Mac, and my Linux Workstation. It is only not working on iOS. Are your recommended steps still applicable, being that this is the case? I am not the only one experiencing this issue. All the recent App Reviews in the iOS App Store are plagued with similar reports.
  2. The new 6.8.5 Update DID NOT solve this issue! This issue reemerged around the release of iOS 15.6.1-15.7. Which was BEFORE the release of 6.8.3 on 2022.09.27. I know that I started seeing the issue before 2022.09.15. I am currently using iOS 16.1 now. The main indicator is that the App will not Sync with Dropbox after the initial sync. There is NO ERROR. When going to the Dropbox Sync Menu; There is no "Last Synced" Date, it is blank. Hitting "Sync Now" never completes a Sync, just sits on "Synchronizing..." no matter how much time has passed. Getting out the the App and going back in causes immediate crash, Next attempt will open back up. App Opens on Attempts: 1, 3, 5, 7... App Crashes on Attempts: 2, 4, 6, 8... Delete App, Reinstall, Reactivate. Sync with Dropbox. Works once. Won’t Sync again. So not happy!
  3. I would prefer to provide this information somewhere that isn't public. I will say though, this is a new problem, and I have not changed anything significant within Enpass, nor with my system since this trouble started (other than updating my Browser when prompted). Just now, Enpass Desktop on macOS was working as expected, but the Browser Extension was not. I checked the Activity Monitor, and sure enough, Enpass Desktop was bouncing around between 130k-230k Idle Wake Ups. I closed Enpass through the normal "Quit Enpass" option through the "Enpass" Application Menu, it was not locked up. As soon as I relaunched Enpass the Browser Extension started working as normal. I did not restart my browser. After Restarting Enpass Desktop the Idle Wake Ups are bouncing between 0-1. CPU Usage is 0.0
  4. I'm not sure if this is an issue with Enpass, or one caused by a recent Chrome update. I usually leave Enpass running. I have noticed that the last couple weeks, the Enpass Browser Add-on fails to activate, or even come up at all (especially in a Private Window); and that most times when returning to my computer Enpass is shows as "Not Responding" in the Activity Monitor with approximately 130k-230k Idle Wake Ups, and at about 60% CPU Utilization. I have to Force Quit the Process and re-open it. Even after doing so, the Browser Extension still only works sometimes. macOS Catalina 10.15.7 Chrome (Brave) Version 1.40.113 Chromium: 103.0.5060.114 (Official Build) (x86_64) Enpass 6.8.2 (App Store Version) Let me know if there is anything else I can provide to help isolate this issue. Thanks!
  5. So I looked at the version history of the sync file in Dropbox. The previous version was modified the same day at 0536 with the size of 7.3MB, which was a similar size to all the other previous versions, but the current version was 4.3MB. I restored the previous version, and everything started syncing correctly again (I of course did a backup on each of my devices first). I'm not sure what caused the trouble, but maybe this information will help you devs. Thanks!
  6. My dropbox file has a last modified date of 2020.09.28 0557 MST. This is happening with Enpass Desktop for macOS Catalina (v6.5.0-700) and Windows 10-1909 (v6.5.0-700), and for the iOS 14 App (v6.5.2-487). I can log into the app on any device, it will not sync. If I input the Master Password after hitting "Resolve Now", it says "Incorrect Password". However, if I go to change the Master Password (to the same one), it will allow me to do so successfully. Before this issue started, I changed nothing, moved nothing. There are at least two other reports on the forum of similar issues starting at about the same time. There is definitely something not right. Could be dropbox...
  7. @Garima Singh I listed the Enpass version I am using in my original post (6.4.2 (632)). I am using macOS 10.15. No, there is not "any two heading fields named as "Field1 and Field 2" in the imported file". I have attached a screenshot of sample header for items I have imported. Please test this and duplicate this for yourself. Use any template you like, and import it as "Other Miscellaneous". It'll import your data correctly, and afterwards, if you go to edit an imported item, you will see the empty Fields "Field 1" and "Field 2". I have done this several times with the same results. For obvious reasons, my screenshot does not have any actual data below each column.
  8. @Garima Singh I am reporting a bug. Please do not mark this thread as being "answered" simply because you referenced my added feature request to import using a custom template... Please re-read my post. I AM using the Desktop version of Enpass...the only version allowing you to "import from a Pre-formatted CSV". Again, the issue / bug is: When importing a Pre-formatted CSV as "Other Miscellaneous" Enpass Desktop ADDS empty Fields "Field 1" and "Field 2" to ALL imported items.
  9. Importing a Pre-formatted CSV as "Other Miscellaneous" Adds empty Fields "Field 1" and "Field 2" to ALL imported items. I am guessing this is because the built-in template for "Other Miscellaneous" has "Field 1" and "Field 2" as generic Fields to "get you started"??? I believe removing these Fields from the "Other Miscellaneous" Template would resolve this issue. Using: Enpass 6.4.2 (632) On a side note: it would be nice to be able to select a Custom Template for importing items.
  10. I did find a temporary work around: If you change the "Field Type" of the Email Field from "Email" to "Text" it will work as it should again. Unfortunately, you will have to do this for every record individually. Hopefully the enpass Dev's will implement a more permanent fix in the next release. Hope this helps someone else!
  11. After the latest update (6.4.0 b632), autofill for Microsoft Office 365 for Business Accounts appears to be broken. I have tested this with both the Chrome and Firefox Extensions. Both have the same results. The URL(s) in question are: portal.office.com login.microsoftonline.com Thanks!
  12. This link WILL help anyone looking for a "CSV Template" for importing (mapping) Record data to the correct Fields. https://www.enpass.io/support/kb/general/how-can-i-import-my-data-saved-in-the-excel-file-to-enpass/
  13. Exporting to CSV on macOS does not work. Export to TXT and JSON both work. The only reason I am trying to Export to CSV is to get the Enpass FORMAT for the CSV. I want to import my Data from mSecure, and have LOTS of custom fields/types. I have over 2500 records in mSecure. I do not want to have to go through each record to move data from "Field 1" to "the correct field" for every record. I tested importing Credit Cards from mSecure, and none of the data went to the correct fields. This is the same issue as reported here:
  14. It would be nice to be able to create, change, edit the Types / Category Templates in Enpass. Currently I use mSecure, but am looking to make a switch. I really like that mSecure is more like a custom secure database builder than just a secure password saver, and I think Enpass has the potential to be better than mSecure, but being able to edit the Types / Category Templates is one thing Enpass desperately needs. I know you can add fields to each item when you create them, but I'd really like to set custom templates for items to use and get rid of the ones I don't want. Currently I have over 2000 items in mSecure, most of which use custom item templates. I would like to use Enpass to do the same. Unfortunately mSecure has become over-priced when using multiple platforms, and currently utilizes over 90% CPU usage in macOS 10.12 Sierra when sitting idle. I think it might also be lacking in support.
×
×
  • Create New...