Jump to content
Krit

Cant get iCloud sync to work anymore

Recommended Posts

I have an up=to=date Debian (10) installation and iCloud sync stopped working. On reconnecting not even the browser get started. I tried another browser as default, same result. Since I could not get Sync to work I totally removed Enpass and installled the latest version today.

When I choose iCloud sync  I get a message:  Error during recovering data (translated from Dutch) even before something else happens.

Any idea what could cause this problem? Debian is my main install and without Enpass....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Krit,

Sorry for the inconvenience caused to you.

Please share the following details so that we can investigate where the problem could be.

  • On which devices and OS versions (mention all) are you using Enpass?
  • Which Enpass version are you using on each device?
  • Are you getting any error message or code during sync? If yes, share it with us.
  • Are you able to access all your data on any other devices.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mmmm...

- Windows 10, PC

- IOS (iPad Pro 12.9 , iPhone SE)

- Debian, Manjaro, CentOS in Virtualbox on PC

- Debian on laptop AsusPro i7 8Gb

- ElementaryOS, Manjaro, MX Linux, OpenSuse, Zorin, CentOS, Solus, Ubuntu, Mint in Boxes on ASUSPro

I always have the last stable version of Enpass running.

I can access all my data on all other devices/os

After resedttingh Enpass, uninstalling it en installing it again after a reboot I dont get an error code on sync, I just get a message that Enpass will open the iCloud page but nothing happens as soon as I try to setup a sync with iCloud.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Additional info:

Just installed Enpass in a VirtualBox containing a Debian 10.4 install that does not had an Enpass install before. The same result here, instantly after clicking iCloud this message occurs. No spinning wheel or other messages, no browser opened. (translation: Error during recovering data)

 

Schermafdruk van 2020-06-15 08-45-12.png

Edited by Krit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Krit

Thanks for sharing the details.

Could you please change the default browser and try to setup sync again with iCloud. If the problem persists, please share the video of the same while setting up the sync.

Thanks for the co-operation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, I have tried this again with both Gnome Web and Midori. Changed the default browser, started Enpass and clicked iCloud.

With the same result:

 

 

midori.png

midori2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Additional info: Just did a new install of Debian 10.4 this time with US English user interface.

Then installed Enpass, same result. So no other packages installed by me, nor the user interface language can be the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Krit

Thanks for sharing the details.

I have noted down this issue and notified the QA team to look into it. Will get back to you once we receive any update.

Thanks for your cooperation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Krit

Thanks for the patience.

We would like to share that the issue has been reproduced by the QA team. Now our Dev team is looking into this issue to resolve and hopefully, a fix will be available in the future update.

Thanks for your co-operation.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello i experienced the same problem with debian buster 10.4 Is the issue still under investigation?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @ENPP

Thanks for writing to us and welcome to the forum!

I would like to share that our team is looking into this issue. Your co-operation will be highly appreciated.

Thanks for understanding.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello there, just like to "confirm" that I experience the same isssue on Kali Linux. Error message when trying to sync with iCloud is "Error while restoring data."

xxx@yyy:~$ uname -a
Linux kali 5.5.0-kali2-amd64 #1 SMP Debian 5.5.17-1kali1 (2020-04-21) x86_64 GNU/Linux

Thx for investigating!

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @AgentBrownie

Welcome to the forum!

We would like to share that our Dev team is looking into this issue to resolve and hopefully, a fix will be available in the future update.

Thanks for your co-operation.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...