Jump to content
Vital

EnPass do not accept my main password !!!

Recommended Posts

Hello,

I have been using Enpass for 18 months without any problem. This afternoon, the Enpass extension of Firefox refuses to recognize my main password to unlock the software (I typed  the psw for verification in Word: no problem with the keyboard). I'm starting to get scared because the Desktop application also refuses it and after restarting the PC offers me a new different screen as if I were a new user. Fortunately, as an already known user, I was able to start again from an automatic backup that dates back 3 days. It does not matter, I have recovered access with my main password and my data. But what happened? Temporary bug, hacking .... do I have to change my passwords (the main one of EnPass, all the others?). After several connections attempts, is it normal for EnPass to ask you to restart from  an automatic backup from the PC Backup folder?  For your information, the only process not usual today was to install and execute Malwarebytes 4.2.1.89 on my PC     Thank you for your reply

Edited by Vital

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Vital,

Sorry for the inconvenience caused to you.

This seems to be a strange behavior. We would need some inputs from you to further investigate this issue:

  • On which device (along with OS version) are you using Enpass?
  • Which Enpass version are you using?
  • Are you trying to Backup on any Server/Network?
  • Have you changed the Default database location of Enpass?
  •  Are you using Enpass on any other devices? if yes, are you facing this issue on those devices too? Also, please share the OS version and Enpass version.

Thanks for your co-operation.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/29/2020 at 10:17 AM, Pratyush Sharma said:

Hi @Vital,

Sorry for the inconvenience caused to you.

This seems to be a strange behavior. We would need some inputs from you to further investigate this issue:

  • On which device (along with OS version) are you using Enpass?
  • Which Enpass version are you using?
  • Are you trying to Backup on any Server/Network?
  • Have you changed the Default database location of Enpass?
  •  Are you using Enpass on any other devices? if yes, are you facing this issue on those devices too? Also, please share the OS version and Enpass version.

Thanks for your co-operation.

Hello,

I am using EnPass 6.5.0 (707) on a PC with Windows 10

I configured my backup with dropbox but I restored my configuration and my database with a version saved on the PC 3 days ago (a manual backup I presume)

I did not change anything in the default Enpass database location before the problem

I also have EnPass on another PC but it was not in use when the problem occurred. I haven't tried using it to see if I was stuck as well. This laptop PC is also equipped with the W10.

Thank you for your attention

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

Thanks for your inquiry.

I have never had this problem before. I only downloaded and installed Malwarebytes a few hours before the problem connecting to my account on EnPass

Today everything is OK after the restoration of the Epass database.
As long as it lasts!
Thank you

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...