Jump to content
Enpass Discussion Forum

Drive must be re-connected with each start


Tobias S.
 Share

Recommended Posts

Hi @tobias,

Sorry for the trouble. Please let us know some details for further investigation.

  • On which devices (all of them, along with OS version) are you using Enpass?
  • Which Enpass version are you running?
  • Are you using two step verification in Google drive?
  • Log into your Google Drive account and look for the Enpass folder there (should be one Enpass folder there). Now inside that folder, check for the sync_default.walletx for the number of copies it has (should be one)

Waiting for your reply!:)

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Anshu kumar said:

Hi @tobias,

Sorry for the trouble. Please let us know some details for further investigation.

  • On which devices (all of them, along with OS version) are you using Enpass?
  • Which Enpass version are you running?
  • Are you using two step verification in Google drive?
  • Log into your Google Drive account and look for the Enpass folder there (should be one Enpass folder there). Now inside that folder, check for the sync_default.walletx for the number of copies it has (should be one)

Waiting for your reply!:)

Thanks for the answer!

I checked my Drive and found out that there were 2 folder for enpass. (Image below).

So, I have deleted the second one. Hopefully the problem is now solved.

577a88f6108eb_enpassweird.PNG.c79192e08f

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...