Jump to content
baak

Chrome extension does not work on Mac OS 10.13 - Connection Error

Recommended Posts

Hi guys,

i Use Enpass with Chrome Extension on Mac OS 10.13. I get a "Enpass Connection Error".

After a while it could work again, but i cannot identify why. Reinstallation of the extension does not work.

I use Version 69.0.3497.92 MAC OS 10.13.6 an the latest extension. Other browser work.

I use SquidMan with an proxy server. 127.0.0.1 is set to be a direct connections in the SquidMan Settings. lsof -i:10391 shows connections from Enpass on 

image.png.03aa5610ee9b4edb51a8f98c18c2761f.png

Could you please help ...?

 

Edited by baak

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @baak

Sorry for the trouble caused.

As per attached logs, I can see that the Chrome extension is not able to communicate with the App. To investigate it further, please share the version of Chrome browser you are using. Also, are you facing the same problem with Safari browser too?

Thanks for your co-operation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...