Jump to content
Sign in to follow this  
FuN_KeY

[Bug] TouchId not working with auto fill - 5.6.0

Recommended Posts

First of all, I let’s cheer the team for the auto fill support, it is really a great feature!

How to reproduce the bug:

- Using autofill, log in to a website (like the Enpass forum). TouchId will work

- logout 

- Login again. Since autofill remembers which password you entered for this site, it proposes a shortcut. When using this shortcut, TouchId will not work and you will have to enter the master password (bug)

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, FuN_KeY said:

First of all, I let’s cheer the team for the auto fill support, it is really a great feature!

How to reproduce the bug:

- Using autofill, log in to a website (like the Enpass forum). TouchId will work

- logout 

- Login again. Since autofill remembers which password you entered for this site, it proposes a shortcut. When using this shortcut, TouchId will not work and you will have to enter the master password (bug)

Exactly the same here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...