Jump to content
Sign in to follow this  
FuN_KeY

[Bug] TouchId not working with auto fill - 5.6.0

Recommended Posts

First of all, I let’s cheer the team for the auto fill support, it is really a great feature!

How to reproduce the bug:

- Using autofill, log in to a website (like the Enpass forum). TouchId will work

- logout 

- Login again. Since autofill remembers which password you entered for this site, it proposes a shortcut. When using this shortcut, TouchId will not work and you will have to enter the master password (bug)

Share this post


Link to post
Share on other sites

That happened to me once with FaceID too, along with a strange behavior where the password was displayed with dots, and as well, just after the dots, in clear. On amazon.fr website.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, FuN_KeY said:

First of all, I let’s cheer the team for the auto fill support, it is really a great feature!

How to reproduce the bug:

- Using autofill, log in to a website (like the Enpass forum). TouchId will work

- logout 

- Login again. Since autofill remembers which password you entered for this site, it proposes a shortcut. When using this shortcut, TouchId will not work and you will have to enter the master password (bug)

Exactly the same here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×