Jump to content
Sign in to follow this  
nem

Enpass 6 not syncing multiple vaults?

Recommended Posts

I have enpass 6 windows store version on one computer and enpass 6 traditional on another.

Both are set to sync to dropbox.

It seems like the primary vault is synced, but a secondary vault i made on the windows store version is not syncing to the traditional version?

Is this a known issue or should it work?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Syncing is configured individually for each vault (i.e. if you have configured the primary vault to sync - you still need to configure "sub-vaults" to sync (potentially to different clouds). The sync settings can be found under the vault settings.

Apologies if you already have done this - but from your description this seems the most likely cause to rule out.

Matthew

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ahh, i got a bit confused with the new GUI. I found the sync settings now, as you said, it is set per vault.

I was not able to sync both vaults to my primary choice tho, i had to use a secondary service in order to sync my secondary vault.. But no worries, its all working now.

Thanks for your help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×