Jump to content
Sign in to follow this  
Roger

Pinned icon to Taskbar - Takes two clicks to open Enpass

Recommended Posts

I have pinned the Enpass icon to my Taskbar. I expect to click once to launch Enpass but if i click once i can see the UI brief and then it is gone like a flash. Next time i click, iow the second click on the Enpass icon, Enpass launches as expected. I saw this in build 220 and now in build 239.

Important:
This happens only when i have booted the computer. All subsequent launches of Enpass do require one (1) click. So to reproduce it, reboot the computer, warm boot or cold boot, and let Enpass start in the background and then click one on the icon you have pinned to the Taskbar.

Additional info:

  1. If i install the desktop version Enpass launches at the first click. (as expected)
  2. I can reproduce this on two different computers. (HP desktop Workstation and ASUS laptop)

image.png.0dbeca705222b819161866c3b133585c.png

image.png.c615b70142ebe04c85bc4c75d4d88d01.png

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...