Jump to content

Recommended Posts

When I upgraded to the newest version of Enpass I lost all of my custom fields for my password.  I had set up custom 'security question' fields so that I wouldn't have to remember them and they all disappeared when I upgraded to the newest version of Enpass.  This has forced some sites that use security questions (government sites in particular) to lock me out.  Not very happy about the newest version.  In addition, the UI for the newest version (especially on the desktop version) is very clunky and none of the menu items at the top are viewable unless you mouse over them.  

Capture.JPG

Edited by BioDave1955

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @BioDave1955,

Sorry for trouble. I can see two issues here.

1. Toolbar icons are not showing properly -> We are still investigating the issue.

2. Custom fields -> Did all of your custom fields disappeared? Can you give us some idea when did you added custom fields and in which version of Enpass?

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Vinod Kumar

Thank you for your prompt reply.  I lost all of my custom fields when I upgraded from V5.xx to V6.xx.  As for when and with which version I created the custom fields, I really cannot answer that as I have been using Enpass for a number of years (at least 5 years now).  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×