Jump to content
Fchen

Enpass 6 crashes directly after start

Recommended Posts

After updating to version 6, Enpass crashes after starting. 

I also tried to reset the Microsoft store app, reinstalled it and tried the normal desktop installer from Enpass. 

Anything I can do?

image.png.46609c881e1e2277867b40a4ed7d3121.png

Edited by Fchen
added screenshot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Fchen,

Sorry for the trouble you are going through.

Please follow these troubleshooting steps mention in this FAQ and let me know if the problem persists.

Hope this helps!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Fchen,

Sorry to hear that the workaround didn't help.

Can you please share the crash report mentioning your name in the comment box so that we can investigate it further.

Thanks for your co-operation.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Fchen said:

I started Enpass again and entered my name in the crash report.

Yeah, we got it. We will look into it and get back to you soon.

Thanks for your co-operation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem hier.

Befor its works perfect, but now Enpass Destop premium crasht wenn I open it.

The workaraound on top can I not handle. Environment variable is not foundet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys,

sorry for the inconvenience.

Our dev team is already looking into this issue. Till then I request you to please wait and co-operate with us.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×