Jump to content
OLLI_S

[Forwarded] Problems logging into Uservoice

Recommended Posts

Hello,

I have a Uservoice account to give Feedback for some apps.
Microsoft is using Uservoice to gather User feedback for some of his applications, like:

I went to https://outlook.uservoice.com/forums/284136-outlook-com and entered my login criteria.
Enpass asked me to save them and I accepted.

When I go to this site I see only the field E-Mail-Address (the password field is only shown after entering the email address).
Then I click on the Enpass icon in the toolbar of the browser and double click on the correct entry.
The E-Mail-Address is filled but instead of the password field I see an error message that the email address is invalid (although it is shown correctly).

I think that Enpass tries to submit the form without any password filled.
This is the reason why I added a small delay of 2 seconds in my old password manager KeePass in the Auto-Type Sequence:

{USERNAME}{TAB}{DELAY 2000}{CLEARFIELD}{PASSWORD}{ENTER}

Please fix this issue.
Uservoice is used by many companies and by many users.
Thank you!

Best regards

OLLI

Edited by OLLI_S

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...