Jump to content

Plonqor

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Plonqor last won the day on June 30 2016

Plonqor had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Plonqor

  • Rank
    Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Figured I'd update - this seems to be fixed for me in 5.3.0.1.
  2. No problem, here's some more info. Example URL (but really any reddit post with enough comments will do): https://www.reddit.com/r/pics/comments/56u1c4/this_is_not_concretethis_is_new_delhi/ Firefox version: 50.0b5 (beta), but also happened with 49 (stable channel). Enpass version: 5.3.0.1 Add-on version: 5.3.3 RES version: 5.0.2 Windows 10 (non-anniversary) I also have the issue on my Linux PC Firefox version: firefox 49.0.1-1 Arch Linux with KDE (fully updated as at 10/10/2016) Enpass version: 5.3.0-1 (from AUR) Add-on version: 5.3.3 RES version: 5.0.2 This is the toggle that is affected: [EDIT: The image expansion toggle is also affected (to the right of the thumbnail)] Hopefully I've provided enough info. Let me know if there's anything else I can provide.
  3. I would also like the ability to export in a standard CSV format (like LastPass). Any update on this?
  4. I'm also noticing performance issues with the Firefox extension. Best example I can give is when using it with Reddit Enhancement Suite. Clicking the "show/hide all child comments" has a ~1 second delay, compared to almost instant when Enpass extension is removed. Chrome + Enpass doesn't have this issue.
  5. Are you using the AUR package? I am and haven't had any issues. I haven't done any symlinks.
  6. Actually, I've discovered this issue has nothing to do with intranet sites. It happens when the site loads in the background (tab is not active). Has been happening with all websites. If I refresh the page, it works first time. If the page loads in the background, this happens.
  7. To update this, the keyboard shortcut does work for every one of them, however not always on the first try. If I spam it, it eventually works.
  8. The new version (5.2.1) seems to half-support dark themes now, but it's made things worse. I'm using Breeze Dark in KDE Plasma 5 on Arch Linux. Attached screenshot. The extension is similar but I am having trouble getting a screenshot of it (hotkeys don't work when it's showing). Seems as though the middle pane, and some of the text is honouring the system colours, but then other parts aren't.
  9. Windows 10 64bit Chrome 51.0.2704.29 beta-m (64-bit) Enpass 5.2.0 The keyboard shortcut is unreliable, especially for intranet sites. I have multiple very similar intranet sites, which all get matched correctly when I manually click on the extension (only one result), but the keyboard shortcut doesn't work for about half of them. Let me know how to provide more info, as I realise this would be hard to replicate.
  10. I'm curious to know the details of this issue, e.g. what exactly is the system SSL missing?
  11. Suggestion - have placeholder text for field types when they expect a certain format. Or a little question mark button that explains things like this.
  12. I think this is better solved with a portable version.
  13. @Yogesh Kumar Cool. I think it makes sense to enable it for all categories.
  14. That's odd, I have this problem with Google Chrome stable (the kde-open5 error)
×
×
  • Create New...