Jump to content

StefanT

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About StefanT

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Great news here!!! WEBDAV-Problem on my Synology Nas was that there are blanks in the folder name! So, you have to replace the "blanks" with "%20" and then it worked for me . For example:Folder name is "My Folder" .....so you have to replace it with "My%20Folder" in the Webdav-Adress..... Same thing in ios and osx versions of enpass......sync in both now working for me! Support says it will be fixed in next update.... Thanks to support!
  2. ....I gave the support team a test-webdav account...........but no answers or info from support since wednesday.....same webdav error "904405" on 6.02 on ios and osx.....now no syncing for one week..............that's a shame.........!!!!!
  3. Update 6.01 on ios .........it is not funny any more!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLEASE FIX IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. Update 6.01 on ios .........it is not funny any more!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLEASE FIX IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. It's not a problem with self-signed certificate....I tried all possibilities.......
  6. thats right.....same issue here......please fix it.....
  7. I chenged to Enpass6 and now Webdav-Snc fails all the time....error: Password/username not correct.........I changed nothing...Please help!!!! ...connection without folder works...but when I set up a folder it says password etc. not correct?????????????????????
×
×
  • Create New...