Jump to content
guizop

New device registered with Enpass at each use

Recommended Posts

Hello,

 each time I open Enpass, I'm getting a mail message telling me "New device registered with Enpass"

 Is there a workaround for this ?

 Best regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @guizop,

We are sorry for the inconvenience caused to you.

Please let us know the following details so we can further investigate:

We need a little input from your side; please let us know the following detail:

  • On which device (along with OS version) are you using Enpass?
  • Which Enpass version are you using?
  • Are you using any Antivirus or third-party security-related extension?
  • Go to General settings and make some changes. Restart Enpass and see if your changes persist or not.

Thanks for your co-operation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem.

1) I use Enpass on Windows 10 Pro 1909 (Modern App) and iOS version 13.4.1.

2) On Windows the Enpass version is 6.4.1 (642) and the Enpassversion on IOS is6.4.3 (457).

3) In both devices I'm using ZoneAlarm: Extreme Security on Windows and ZoneAlarm Mobile on iOS.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @Luis

Thanks for sharing the details.

We've released an updated version of Enpass. Could you update the app to the latest version and let us know if you're still encountering the same issue with the app?

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Garima Singh said:

Hey @Luis

Thanks for sharing the details.

We've released an updated version of Enpass. Could you update the app to the latest version and let us know if you're still encountering the same issue with the app?

Thanks.

Sorry I don't your message before.

 

I'll update the app and I will keep you posted about its behavior.

 

Regards,

Luis Hurtado

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, 

enpass  version is 6.42.662.0, running on Windows 10 build 19631, with only Windows defender as AV, and the problem has been here for a long time in previous builds.

I'm using it on android 10 too, no problems there

Yes, changes are kept.

Enjoy your day

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, there is only this annoying mail saying (3 times today !) ; What screenshot would you like ?

Hello,

 

Your email was used to register a new device with Enpass.

 

Device:

 

PCxxxxx

 

Date and Time:

 

May 27, 2020 12:34 p.m. UTC

 

If this wasn’t you, please drop us a mail at support@enpass.io.

 

Regards,

Enpass Team

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...