Jump to content
100 Watt Walrus

BUG: Enpass Assistant "ask to save new logins" behaves strangely when faced with unusual forms

Recommended Posts

Beta 6.4.2 (667) 

Recently a family member (with whom I share a vault) was sent a DocuSign link to a form they needed to sign. When the got there, they were asked to confirm the last 4 digits of their Social Security number.

When they entered those numbers and hit the button to proceed, the Enpass Assistant popped up right next to that field — I'm assuming in an attempt to offer to save a new login — but instead of the Add Item screen, the got the Unlock screen. (We were screensharing, and I witnessed the issue.)

I'd offer steps to recreate, but of course you'd need a DocuSign document that requires the last 4 of an SSN to see the issue, so I guess this is more of an FYI. If I ever come across another site where this can be reliable recreated, I'll let you know...

...Although the chances of that are slim, because I have "ask to save new logins" turned off since it's not possible to CHOOSE which which template is used when asked to save new logins. (I have my own templates that I prefer to the default templates that come with Enpass.)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @100 Watt Walrus

Thanks for letting us know.

Please notify the same issue to us if it comes again along with the screenshot of Enpass Auto-lock setting page so that we can check further. Thanks for the co-operation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...