Jump to content
Sign in to follow this  
EWMiller

Selectable Areas Not Working

Recommended Posts

The selectable areas, i.e., vault icon, search bar, in Enpass are no longer working properly, basically making it unusable.  Anyone else experiencing this?

 

macOS 10.15.7, Enpass 6.5.2 (726)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @EWMiller,

We are sorry for the inconvenience caused to you.

We are already aware of this issue and our Dev team is working on it. Hopefully, fix will be available in the future updates. Till then, we will request you to please co-operate with us.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, same here. All of a sudden, this happend. My colleagues, who use the same version on the same version of MacOS have no issues!

When I start enpass, I can select the search input field and enter data, but all other icons on that level (top bar area) are non-responsive. 

Luckily, the command keys still work, so most of the time I can continue working with enpass. unfortunately, I have no idea as to why this happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is driving me nuts. You have to get this fixed soon. I am using 6.5.2 on a MacBook Pro (mid2012) running Mojave (10.14.6). Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...