Jump to content
Enpass Discussion Forum

TOTP not working - changes?


Neoanderthal

Recommended Posts

I am having a wierd issue - as of today my TOTP entries aren't generating the proper codes. I de-registered and then re-registered, and the application still doesn't generate the proper code. This was working as of this past Wednesday (the last day I had an opportunity to use a site that required the code). If I use another generator (such as Google Authenticator), the correct codes are generated.

Link to comment
Share on other sites

Hello,

It appears the problem was with the site I was using the TOTP generator with (https:/passpack.com), and not with the Enpass application. I was later (the next day) able to re-add a seed and generate proper numeric codes. It should not matter, but I experienced the issue with the Windows 10 Universal, Windows standalone, and Android versions of the application (all are using a synced password database).

Thank you for the quick follow-up; I really appreciate it. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Steps are given below-

Go to the main menu on the Google Authenticator application.
Tap More -> Settings.
Tap Time correction for codes.
Tap Sync now.
On the next screen, the application will confirm that the time has been synced, and now you should be able to use your verification codes to sign in or bind.

 

Regards,

Rachel Gomez

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy