Jump to content
Enpass Discussion Forum

Recommended Posts

If I want to fill passwords in Safari for some pages a new Window/Tab is opened and then the password filled.

It makes no difference if I use the keyboard shortcut or the enpass button.

It seems mostly SPA Sites are effected.

In chrome the same Sites are filled correctly. In Enpass 5 everything works in Safari well.

It's a annoying behavior.

 

Link to post
Share on other sites

Hey @martin-le

Sorry for the trouble you are going through.

It would be a great help if you can share the list of the website along with the below mention questions so that we can investigate where the problem could be and try to fix asap.

  • Which OSX version are you using?
  • Which Enpass and Enpass extension version are you using?

Thanks for your co-operation.

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

The same here:

  • Systemversion:    macOS 10.14.4 (18E226)
  • Safari Version 12.1 (14607.1.40.1.4) with Enpass Safari Extension 607
  • Enpass 607 (336)

The same problem appears with older Enpass 6.x.x versions.

 

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
On 8/15/2019 at 1:37 PM, RubenJ said:

I have the same problem! Very annoying. :S

I use:

  • macOS 10.14.6
  • Safari 12.1.2 (14607.3.9)
  • Enpass 6.1.3 (420)
  • Enpass Safari Extension also 6.1.3

Is there already a solution for this problem?

Hello @RubenJ,

We regret the inconvenience.

Please share the issue details at support@enpass.io, we'll look into this.

Thanks.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...