Jump to content
HQJaTu

WebDAV Sync Error with code 904035

Recommended Posts

Initial vault setup from own server goes ok. Something changed in version 6.0.5 (or 6.0.6) and now my Let's Encrypt certificate spits error on every sync. This is not happening on my Mac nor iPhone. Only on Windows 10 store version does that.

Fix is to disconnect. At reconnect select "Bypass SSL certificate verification". After that, everything works ok.

This is not a blocker, more like a nuisance. Early 6.x versions worked ok, but latest 6.1.0 does not. The obvious weird thing is, that the certificate IS valid and other platforms work ok.

Enpass-Error-code-904035.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @HQJaTu,

Sorry for the trouble you are going through.

It would be a great help if you can share the demo account of your WebDAV via PM so that we can investigate where the problem could be and try to fix asap.

Thanks for your co-operation.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Anshu kumar said:

It would be a great help if you can share the demo account of your WebDAV via PM so that we can investigate where the problem could be and try to fix asap.

Thanks for your response. I'll move this discussion to PM with details.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...