Jump to content
aristosv

windows hello option in enpass not working

Recommended Posts

I downloaded the Windows 10 (Store) version of enpass and purchased the pro verision just to enable the windows hello option.

My problem is that every time the enpass application closes, either if I close it manually or simply restart the computer, the windows hello option in enpass is un-checked/un-selected. 

The point is not to have to enter the master password every time the computer is restarted. But it seems its not working.

Could this be a bug? What can I check to troubleshoot this issue?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/30/2019 at 6:51 PM, aristosv said:

I downloaded the Windows 10 (Store) version of enpass and purchased the pro verision just to enable the windows hello option.

My problem is that every time the enpass application closes, either if I close it manually or simply restart the computer, the windows hello option in enpass is un-checked/un-selected. 

The point is not to have to enter the master password every time the computer is restarted. But it seems its not working.

Could this be a bug? What can I check to troubleshoot this issue?

 

Thanks

Same problem

Edited by Fabio Della Giustina

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey users,

The issue with 'Windows Hello' has been addressed and will be fixed in the latest/upcoming update. We regret the inconvenience at present.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...