Jump to content

klktrk

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About klktrk

  • Rank
    Newbie
  1. I have this problem too, using Enpass 6.0.7 (373) on Mac OS Sierra 10.12.6 (16G1918). I tried @Anshu kumar's solution, but it did not solve the problem. My syslog continues to look like this, for thousands and thousands of lines, stretching on into eternity. Apr 29 02:15:04 ### com.apple.xpc.launchd[1] (in.sinew.Enpass-Launcher[1676]): LaunchServices returned a bundle URL that does not match with the LoginItem's known association. Apr 29 02:15:04 ### com.apple.xpc.launchd[1] (in.sinew.Enpass-Launcher): Service only ran for 0 seconds. Pushing respawn out by 10 seconds. Apr 29 02:15:14 ### com.apple.xpc.launchd[1] (in.sinew.Enpass-Launcher[1677]): LaunchServices returned a bundle URL that does not match with the LoginItem's known association. Apr 29 02:15:14 ### com.apple.xpc.launchd[1] (in.sinew.Enpass-Launcher): Service only ran for 0 seconds. Pushing respawn out by 10 seconds. Since the above solution did not work for me, is there another thing I can try? Thanks.
  2. Hi, I am having this same issue. I am able to sync just fine with my owncloud service on my two Mac desktop Enpass applications, so I know it is not the settings or functionality of the server that is at issue. Unfortunately, the error message that pops up in Android does not give any kind of indication of what kind of issue is happening. It merely says it cannot connect to the specified webdav folder. My settings are identical to the ones I used to enter my sync info in Enpass for Mac (5.6.0). $ sudo -u www-data ./occ --version ownCloud version 9.1.6 Is there a log somewhere where I can see in the android app what the actual problem is, so I can help you guys solve this? I would like to purchase the android app, but there's no point if I can't sync with my owncloud server and my existing enpass applications on Mac. thanks.
  3. @Ankur Gupta How can we verify that this 5.2.1 disk image is a legitimate download? Do you have a checksum we can use? Since there is no https, the MTM attack would be trivial here.
  4. On MacOS Sierra 10.12.3, running Enpass v 5.4.1 Attempting to sync with owncloud version 8.2 I am having the same problem mentioned above. I enter https://MYHOST/owncloud/remote.php/webdav/, username and password, and I get the green "Connecting..." and nothing ever happens. No error. No timeout. I have to close the dialog window. I *am* able to connect to my owncloud server using Safari. And I can connect and browse files via the Finder's Go: Connect to Server command, where I can mount the remote files to my laptop. So I don't think the Mac OS SSL libraries are the issue here. Once I reverted to the above linked 5.2.1 (47), everything worked.
×
×
  • Create New...