Jump to content
Mathias

Hangs on startup

Recommended Posts

I've noticed that Enpass keeps hanging on system startup on Windows. I've never encountered this issue on my private system runing Debian GNU/Linux.

Is there some way to get debug logs from Enpass to see what may be blocking the startup?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The same here too. Enpass runs well on IOS and my Mac, but on Windows 7 it either runs really, really slowly (I mean a couple of minutes to respond to anything) or hangs completely.

I love Enpass, but this does seem to be catching one or two of us out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Notice that I haven't encountered this issue anymore after upgrading to Windows 10. I'm not sure if that itself solved the issue or simply by setting up a vanilla system without any cruft.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for the trouble, @Ian Gillingham. Please provide some details for further investigation.

  1. What is your system configuration?
  2. Which Enpass version are you running?
  3. Which cloud sync are you using?
  4. Are you using browser Extension?
  5. What action did you performed, after which app started hanging?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am also having this issue. I am new to Enpass and I hope you can get it fixed.  

 

I am running Windows 7

Enpass version 5.3.0.1

Cloud sync is gdrive

I am using browser extension

this happens when i try and use enpass to fill in a password to a browser it will hang for several minutes.  Today i was logging into the application itself and got "not responding" for several minutes.  

 

I am using Chrome

Edited by Glen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...