Jump to content
Enpass Discussion Forum

Enpass no longer starts after update to 6.6.0 (775)


Recommended Posts

I updated my Win32 Enpass version to version 6.6.0 (775)  today. The update went through without any problems, but Enpass does not start anymore.

I uninstalled Enpass, deleted all Regedit entries, reinstalled Enpass - the error remains. Enpass is not even listed in the task manager.

What am I doing wrong?
Do you have a solution for me?

Link to post
Share on other sites

Hey @gnrmarcel & @qwertyops

Apologies for the trouble.

Please confirm if you have updated your system recently after which you are facing this problem? Also, please make sure your device is up to date and try to launch app using Run as Administrator and share your findings with us. If this doesn't help, let us know which OS version you are using currently.

Thanks!

 

Link to post
Share on other sites

My issue may or may not be related, but after the 6.6.0 (750) update I cannot see my data unless I manually go into edit-mode of each entry.

Also I cannot create new entries in Windows anymore as nothing shows up after I choose "New Entry" from the create new entry workflow.

Tried uninstalling and installing the Windows Appstore version and the same issue persists after dropbox sync of database.

Link to post
Share on other sites

Hey @Reiska

That's strange. Please check if you have reduced or minimized the main window of the Enpass app. If yes, please extend the window size on your Windows device and let us know if the issue is still there along with the device OS on which you are having this issue and the snapshot of the error page/screen?

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...