Jump to content
Enpass Discussion Forum

Tags Often Empty under 6.8.1


Matt Miller
 Share

Recommended Posts

Often when starting version 6.8.0 (1048) on Win10 the "Tags" area doesn't show any of my tags. Clicking on the word "Tags" doesn't do anything. If I exit and restart Enpass then (usually) the Tags area lists all my tags, and clicking on a tag shows all the entries with that tag, as expected.

How can I get the Tags area to always be populated with my tags?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Manish Chokwal said:

 Enpass will be open the way you left it, which means the tag list will be expanded if you left it that way.

That would be great if that's the way it worked. But the problem I'm seeing is that often when starting Enpass the tag list is not only collapsed, but it's not possible to open it. I click all over the word "TAGS" on the left pane, and nothing appears. Then I quit Enpass and open it again, and finally clicking on the word "TAGS" will expand the tag list.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

I am having the same issue with Tags and Categories.  Sometimes the tags show up sometimes they don't.  Categories sometimes the entire category label doesn't show.  If I go to view categories and uncheck.  Then close and open.  Then check categories and then close and open, categories will always be there.  But a random number of opens later it will disappear.    Tags the label is always there.  But many times the tags themselves are missing.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hello,

V. Enpass : 6.8.1 (1060)

I also have a similar problem. Sometimes categories are visible, sometimes they are not.
Disabling then re-enabling in display settings does not resolve the issue.
To solve this issue (temporarily), I have to stop then restart Enpass.
This problem is very annoying

Edited by Ekalb.
Link to comment
Share on other sites

  • Moderator changed the title to Tags Often Empty under 6.8.1

Hi guys,

exactly the same problem here with version 6.8.1 (1060) from Microsoft store.

I have also downloaded the latest version directly from your website, but unfortunately the same issue occurs. :S

Please fix asap.

Thanks a lot in advance.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

I am having the same problem with Tags and Categories in version 6.8.1 (your last update).  The Categories label often is simply not shown and the Tags label appears but none of the Tags are shown.  Category entries will reappear if a new category is created and Tag entries will reappear if a new tag is created; however, the problem will occur again after exiting and restarting the application.  It's very frustrating having to use this workaround to get the entries to appear.  Please fix this!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...