Jump to content
Enpass Discussion Forum

EnpassStartup.exe after re-playing Backup Image failed


KHK
 Share

Recommended Posts

Hello,

I had an SSD crash an dhad to re-import an image on a new build-in SSD. Since that time I am getting during the startup of the PC a fault message, that the path is not correct. Only after I push the OK button, the startup process continues.

What can I do, that this message disappera anymore?

 

26-08-_2022_11-11-08.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hi @KHK,

Thank you for reaching out to us.

Please share the following details so that I can get this issue investigated by our backend team.

  1. On which device along with the OS version you are facing this issue?
  2. Which Enpass version you are using?
  3. Have you downloaded Enpass from our official website or store?
Link to comment
Share on other sites

@KHK,

I have duly noted your feedback and all the details have been forwarded to our concerned team for further investigation. I will update you on this as soon as I receive any updates from the team regarding the same.

In the meanwhile, your patience and support are highly appreciated.

#SI-3096

Link to comment
Share on other sites

@KHK,

Have you try running the application after fresh install ( uninstall and re-install again)? Also, please go through the troubleshooting steps mentioned in the given link: 

https://support.microsoft.com/en-us/topic/-windows-cannot-access-the-specified-device-path-or-file-error-when-you-try-to-install-update-or-start-a-program-or-file-46361133-47ed-6967-c13e-e75d3cc29657

Edited by Samuela
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

I have done the Repair mode... it's coming up, when I was calling the installation file.

Now made a complete Uninstall new booting Install of ENPASS - but stillthe fault apears

 

Karl

 

Edited by KHK
Link to comment
Share on other sites

17-09-_2022_10-40-58.jpg.6b54aede3a12e3d51878e2ec9eb107ac.jpg

 

I was looking for the MS checking, but I find different Links - Only the upper I am able to open - all other are not able to find. So I assume, that in teh startup phase a wrong path is written. But how can I find where is this startup located, that I can change it? I checked all knows startup location on windows (as I know), but haven't find anywhere this file. The only think is the fact, that in the "Autostart" are existing two different ENPASS entries" - which I do not unterstand - will disable them one by to see, if this helps...

Of course, maybe I can find the correct one of the lower 3 files and rename the upper one - but I assume I will have trouple at least when another update will appear and installed.

So any help is appreciated

Karl

17-09-_2022_10-55-13.jpg

Edited by KHK
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...