Jump to content
Enpass Discussion Forum

Activation no internet connection


EricE
 Share

Recommended Posts

Tried the windows store app and windows installer.

Now when I try to register with an existing account I get no internet connection right away.

The problem started when enpass crashed and I had to reinstall to get it working again.

The sync with google drive works, only the activation is not working.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hi @EricE

Welcome to the Enpass Forums.

For troubleshooting purposes, please follow the below steps - 

  1. Ensure that you have allowed access to Enpass in your Firewall/Antivirus/VPN settings. Also, if you are using any such services, try disabling them to check if the issue persists.
  2. Create a manual backup of your data and then reinstall the app. If the issue persists, please share the below details with me, and I'll have this further investigated for you.

If the above steps do not help, please share the below details with me and I'll get it checked for you -

  1. The version of the OS you are using.
  2. The name of any Firewall/VPN/Antivirus programs you are using.
  3. A screenshot of the error occurring would be helpful.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...