Jump to content
WonderPass

28 days later still no Box

Recommended Posts

I’m done with you clowns. 

You deleted functionality that users weee dependent on. Remove a working and realistic method of multiple vaults and instead expect users to set up redundant cloud sharing accounts. 

How about instead of window dressing bug fixes you restore functionality for the people that you cut off from their vaults. 28 days and I now have 6 divergent vaults on Box and no means of effectively merging these in the event you ever restore the functionality that you robbed us of. Robbery being a fair description for taking money for features that you then scrapped without warning leaving users with orphaned data. 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well you promised this would be fixed before 31 Jan and here we are 1 Feb, still busted.

WebDAV for Box is now passed its EOL date.

I have such malevolent feelings towards this product and how the development team has behaved.

Edited by WonderPass

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @WonderPass,

We have already implemented the Box cloud sync and rolled out the update of Enpass desktop version except for the Mac App Store. For Mobile, we have already submitted the update to the respective App Store for review. It's in the queue and hopefully will be available soon.

Thanks for your co-operation. 

  • Thanks 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Anshu kumar

On windows Desktop program, the Box.com sync option doesn't actually work. It never logs in. When I select it, it opens an authentication window in my browser, I log in, grant access, and it says it wants to open the next link in the Enpass desktop app, I say ok. and then in the enpass app, the loading animation just keeps... loading/spinning. It never works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @gaetawoo,

Sorry for the trouble you are going through.

I would suggest you please make Chrome/Firefox as your default browser and then try to sync. If the problem persists, please let me know are you using any Antivirus or third-party security-related software or Proxy so that we can investigate further.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...