Jump to content
Lukas86

Enpass on macOS Mojave Beta

Recommended Posts

Quote

launchctl  setenv QMLSCENE_DEVICE   "softwarecontext"

Worked two days ago when the trouble started. Now the trouble is back and it does not give me any access anymore.

Neither did the solution to start Enpass using the terminal.

It unlocks when I enter the password and confirm it, but the screen stays grey.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: The new Mac OS X 10.14.4 Beta 6 that was released today seems to have fixed the issue in that I can now launch it normally without the need for the command line.

I don't know if the "launchctl" command still needs to be run once, but I didn't need to re-run it for it to work on the new update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Zach

Yes, the same here. Before this release I had to fix it by the command line after every reboot. Now the issue seems be fixed. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/12/2019 at 8:49 AM, Anshu kumar said:

Hey guys,

Thanks for reporting this issue.

Our dev team is already looking into it. Meanwhile please run this command in the Terminal and then run Enpass.

  • launchctl setenv QMLSCENE_DEVICE "softwarecontext"

Hope this helps!

This work one time. After that this not work anymore. I've tried the command :

QMLSCENE_DEVICE=softwarecontext open /Applications/Enpass.app

Without successfully progress at any moment.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...