Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ipad'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General discussion
    • Hot topics
    • Enpass Support & Troubleshooting
    • Autofilling and Desktop Browser Extensions
    • Data Security
    • Announcements
  • Help us improving Enpass
    • Feature requests
    • Enpass Beta
    • Localization
  • General discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 6 results

  1. Problem Nr. 1: I'm using a Windows 10 Desktop at work an iPhone and iPad using Google Drive to sync with each other. They are all batched with the latest updates. Enpass syncronices properly between iPhone and iPad but on Windows 10 it's a bit strange. When I set it up using my Master Key, Google Drive Login Detail it's seam to work because I get a lot of Empass entry's to my Desktop. BUT It doesn't sync later properly which means: If I add an item on my W10 Enpass and save it, Enpass tell's me that it synced the data to Google Drive (I can do it a few times, it's always the same). It's looking good so far BUT on my iPhone and iPad even after a few successful syncs the new items do not appear. What can I do? The same is the other way around, when I add an item on iPhone or iPad and successful sync into Google Drive it only appears on the other IOS device but not on the W10 Client. Enpass always tell's me that it successfully synced the data. I tried it a few time over a day deleting everything and Setting it up from scratch, but it won't work so far. I also tried to you Microsoft OneDrive, there is no difference in the behavior. So, why is Enpass telling me that the data were synced successfully but it still doesn't work? What can I do? Does anybody have the same issues? Problem Nr. 2 I'm using W10 (with latest updates) at home as well. Enpass was working perfectly before my Holidays but NOW it isn't. When I start the Enpass App it's starting with a completly "WHITE" window with nothing else to see or click on. I "repaired", "reset", "deleted" and "reinstalled" the app but withount any success. It's aways WHITE. (in Windows Task Manager the programm is running properly with using only a bit of RAM and CPU - which mean for me it's hasn't crashed or?) Is there maybe a command in the command line for such a behavior to perform a "SUPER-Master" of the Enpass App for reset or something like this? Any Ideas? Please help me ... Thank's in advance! Robert
  2. Hello Team, I am currently using iPad pro with latest IOS version. And I have installed enpass non-pro version as of now on iPad ( will but once I feel comfortable using). Some reason, 1. like on Android, I don`t see autofill option on IOS enpass app setting. 2. But for some apps it's working, some not working. . on Reddit app, I see a symbol next to the username , and when I click enable is getting enabled and able to fill the details. Which is good. b. on Facebook app, I don`t see that symbol coming next to it, so I am unable to do autofill. Note: I have gone through your website for any manual on this particular, couldn`t find. If I miss any, please point me there. Same on windows, if I am using a browser like chrome or firefox, with the addon, it is working good with no questions. Whereas an app installed from windows store on windows 10 OS ( desktop), App is Skype. I am not able to do autofill, so an option is not coming for me either. Thanks in advance.
  3. Ged

    Works fine on PC - not on Ipad

    I have been using Enpass successfully on my PC and I have also got the Ipad app. However, the Ipad says, "Currently there are no items in the list." It shows my Onedrive name at the top, but when I click 'sync' nothing is added. Is there a way of making it work?
  4. Masterframe

    Credentials invalid on ios app

    Credentials invalid on ios app Hi Guys, i have webspace at a german webhoster - domainFactory. I created a webdav user for sync the data(base) between ipad, iphone and my notebook (windows 10). At first i installed Enpass on my notebook and configured sync with my webdav credentials - works. After that i installed the app on my iphone/ipad. Afterwards i want to test the sync function of enpass. I entered the same webdav credentials as before. But on ipad/iphone i get a error message (in german). I Credentials are right. I open safari on both devices, open the webdav server url, enter the username/password and see the enpass directory. How can i collect more information for the support team to find the problem? Regards, Daniel
  5. lexvo

    Enpass stopped syncing on my iPad

    Enpass on my iPad does not sync anymore. I sync over iCloud. It still works OK on my iMac and iPhone. Other apps like Apple Notes still sync fine over iCloud on my iPad. I tried rebooting my iPad but that didn't help. I switched iCloud Drive off and on again. Then the iPad synced but after 15 minutes the syncing wasn't working anymore again. I then tried to sync over my WebDav server. This only worked for one sync. Then I got sync errors. My iPhone also stopped syncing for a short while. Now, my iMac and iPhone sync OK, but my iPad isn't syncing at all. What do I do now?
  6. Hello, I'm evaluating to purchase pro version of enpass, but it doesn't sync data on iCloud between my iPad and iPhone. Could anyone help me? Thank you
×