Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'issue'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General discussion
    • Hot topics
    • Enpass Support & Troubleshooting
    • Registration and Purchases
    • Autofilling and Desktop Browser Extensions
    • Data Security
    • Announcements
  • Help us improving Enpass
    • Feature requests
    • Enpass Beta
    • Localization
  • General discussion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 3 results

  1. Hello, Yesterday I added a number of entries with attached images in them. This was on enpass on Windows. This morning I logged into my enpass for Android. Some images were transferred and can be called up while a couple do not seem to have transferred. On the enpass card for that item I can see the images listed but when I click I get a message telling me "Attachment not found" and to synchronise enpass. Thanks
  2. Hi I'm using the Enpass 6.0.0 beta for macOS but there's a rather strange issue that's making it unuseable on my machine. Whenever I try to use the browser extension (tested with Chrome and Firefox, same results) nothing happens for a while and then a new tab opens saying "Looking for the Enpass app" and "If prompted, please grant permission to the browser in the pop-up to launch Epass." If Enpass is already running the tab closes after a while and nothing further happens. However when I quit Enpass and let the extension open it (by clicking the button in the browser) I am able to use it exaclty once from within the browser (the popup opens when I click the extension button a second time) but the popup doesn't know what page I am currently on so it can't provide usefull autofill information. It just opens the same way as if I clicked the taskbar icon. When I try to open the popup again the same tab as before opens and nothing happens afterwards. Do you know what causes this issue/can you repoduce it/are you aware of it?
  3. Hi everyone, First of all, great job with Enpass. Keep going like that! I'm not sure if creating a topic for this is the good solution. Well, I'm using the Android App on a french phone and when I successfully unlock my Enpass, the word "Unlocked" is translated "Déverrouilleé". It should be "Déverrouillée" instead. Have a good day
×
×
  • Create New...