Jump to content
Enpass Discussion Forum

Autofill with Edge browser


Laxor
 Share

Recommended Posts

I have been using autofill via the autofill framework in Edge, but sometime in October it has has stopped working. It still works fine in Chrome, so I'm wondering what the problem is since both browsers are Chromium based. I really don't want to use the accessibility workaround anymore, since I don't like the notification popping up all the time. The autofill framework has been around since Android Oreo, so it should be possible to use the proper version of autofill. 

Is this a problem in Edge or Enpass? Any way to fix this? 

 

Edge: Version 45.09.24.5087 

Enpass: Version 6.5.2.404 

Android 11

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Hi @Gilrich,

Sorry for the inconvenience caused to you.

Please share the following details so that we can investigate where the problem could be.

  • On which device (along with OS version) are you using Enpass?
  • Which Enpass version are you using?
  • Check if enabled Autofill in Enpass app and device Settings?
  • Are you facing this issue on any particular website? If yes share the details with us.

Thanks for co-operation!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...