Jump to content
Enpass Discussion Forum

Browser extension not working on Mac OS 15 Sequoia


Egregius

Recommended Posts

I understand that you've encountered some challenges, and committed to resolving them for you. 

If you're currently experiencing the reported issue, please ensure the following steps on your PC: 

  • Verify that your browser does not have a verification code signature by re-downloading it from its legitimate source and trying again. 
  • Ensure that you are not using any VPN connection. 
  • Confirm that the Enpass application is running on your PC. 
  • Make sure the latest version of Enpass is installed on your PC. 
  • Check if the browser has been blocked from making connections to the Enpass app. To unblock the browser, open Enpass, go to Settings > Browser > Browser Authentication, and click "Review Browser." Find your browser and click "Remove." 
Link to comment
Share on other sites

 

On 6/17/2024 at 2:13 PM, Amandeep Kumar said:

I understand that you've encountered some challenges, and committed to resolving them for you. 

If you're currently experiencing the reported issue, please ensure the following steps on your PC: 

  • Verify that your browser does not have a verification code signature by re-downloading it from its legitimate source and trying again. 
  • Ensure that you are not using any VPN connection. 
  • Confirm that the Enpass application is running on your PC. 
  • Make sure the latest version of Enpass is installed on your PC. 
  • Check if the browser has been blocked from making connections to the Enpass app. To unblock the browser, open Enpass, go to Settings > Browser > Browser Authentication, and click "Review Browser." Find your browser and click "Remove." 

In case you haven't heard it by now. 
This problem is not a problem of a single user. 
This was noticed by many users on reddit and other forums.
That's why Enpass extensions are on several lists with incompatible or non-working with Sequoia like here on MacRumors: https://forums.macrumors.com/threads/macos-sequoia-working-and-non-working-apps.2428673/

Edited by meinname
Link to comment
Share on other sites

And that's why I posted here. The developers aren't supposed to follow all forums etc. Now they know it and they can start looking for fixing it before the release of Sequoia.

If a beta comes available to test I will be more than happy to test it. Ones you are used to the ease of use with Enpass you miss it a lot when it's gone!

Link to comment
Share on other sites

On 6/20/2024 at 11:24 AM, Amandeep Kumar said:

I've reported this issue to the Enpass technical team. They are currently investigating it, and I will reach out to you with updates as soon as I receive them.

Thank you very much, as I also have this problem, I am grateful to you for taking the initiative and hopefully we can get a solution to the problem quickly.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Privacy Policy