Jump to content
Hemant Kumar

Traditional Windows Beta with Edge extension

Recommended Posts

Hi guys,

Sorry to hear about your trouble. This issue has been fixed and the update will be available to you through the beta channel. You can turn on the beta update from Enpass settings.

Log into Enpass -->  Settings --> Advanced --> Enable Beta updates.

Cheers!

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Anshu kumar said:

Hi guys,

Sorry to hear about your trouble. This issue has been fixed and the update will be available to you through the beta channel. You can turn on the beta update from Enpass settings.

Log into Enpass -->  Settings --> Advanced --> Enable Beta updates.

Cheers!

Wow Anshu! Thank you for your fast help. Enable Beta Updates was already checked. Haven't seen it yet. I'll be patient! Or do I need to do something else?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also had the beta box checked already. I used Check for Updates on the help menu and it found the new version.

It is working for me now with the update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I really appreciate your help.

I little more info, in case it helps. I just today updated to Windows 15063.296, which maybe makes a difference?

And my Edge version is 40.15063.0.0.

2017_05_09 Edge Version number 40.15063.0.0.PNG

2017_05_09 Windows Version 15063.296.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same for me, I installed fresh on a SP4 Windows 10 1703 15063.608 and the Enpass versions of the 1st page of this memo (5.3.3.1) and the Extension.

Unfortunately, it does not work (nothing appear when I click on the extension button). I tried to update the desktop version to the proposed 5.6 but there is no choice for the Beta support for Edge or tried also to install the latest beta version (5.9 I think) but it does not change anything.

Could you help?

Support of Enpass for Edge is capital for me (as I use also the great Enpass Windows 10 Mobile version) but if it does not work anymore, I will have to come back to Lastpass or others...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like Enpass will deliver major update in the next few days. It appears my patience is being rewarded, and Enpass is certainly the best password manager, and now the Edge extension will be working properly (if as advertised).  https://www.onmsft.com/news/enpass-to-bring-its-desktop-app-to-windows-store-along-with-the-new-edge-extension

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok. I went to the store. And yes, there it was, both the win32 app and extensions. I'm happy. But, it appears to me the Store app is something like 5.5.7, meaning below the version 5.6 that I've been using (and worse, it seems both versions are installed). But whatever, I'm happy.

What are we to do, roll back or stick with 5.6?

Also, extensions are NOT  working. Due to a typo, I've corrected that extension is NOT working.

Anyone?

Edited by Captain_Eric

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, JeffB said:

The Enpass Password Manager app in the Store is 5.6.2. 

Hmmm, Not for me. I'll try the Store again, and/or be patient, though I'm not good at patient. More seriously, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok. How about this, could a moderator from Enpass give us a link to 5.6.2? :-)

Update: even the Enpass website link to (probably) 5.6.2 is broken.

 

Edited by Captain_Eric

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here's the blog post that has links to both the Store app (which you can get with a search) and the Edge Extension (which is still not in the store list).

https://www.enpass.io/blog/here-comes-the-edge-extension-for-enpass-and-few-changes-along-the-way/

I hope this helps.

Be sure to go to the Settings in the desktop app and turn on the browser extension support.  I has been working great for me. I hope you can get it to work for you as well.

 

Edited by JeffB

Share this post


Link to post
Share on other sites

In the Enpass Blog, the link to Enpass Extensions is broken, at least for me. And, in the Microsoft Store, the Enpass Extension won't download.

I must be the unluckiest guy. Is it because I'm presently in Guatemala, Central America? Or is anyone else worked around this?

Still, I'm happy to soon have extensions.

 

 

Edited by Captain_Eric
typos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Worked perfectly for me (Switzerland). So glad it works natively now and without hack.

Just would like to have Windows Hello support like the UWP because this is really a killer feature.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I'm happy for you, really. I tried a VPN, didn't help. 

What Windows are you using?

I'm on Window 10 Insider Preview Slow Ring, which currently means 16299.0. I'm on a Surface Pro 3 ( for those who track such things).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks JeffB. That link works to connect to the Microsoft Store, but again, Enpass Extension won't download, not even with a VPN.

This is strange. I gather others are not having trouble. 

There are more details: Earlier, I was able (after some trial and error, which i now forget) to download the new Extension. But it didn't work. So, I cleared out and deleted all my prior Enpass Password Manager apps and Extensions (betas) hoping that would help the Extension work. Then, I successfully download the "new" 5.6.2 Enpass Password Manager App. But can't even download the Extension. And that's where I am.

I'm sure I (or they) will get this to work, but this is strange..

Share this post


Link to post
Share on other sites

FWIIW: I fixed it.

It seems, the Microsoft Store "thought" the Enpass Extension was already installed. (Yes, this seems an error, to me anyway). So my work-around: I deleted all Enpass files and reinstalled. It's works. Happy and grateful to Enpass for adding these features.

(As a aside, when I deleted "everything" I deleted my restore info in OneDrive. Oh my! Not good,  not good at all.  But I restored from the "recycle bin" and will live for another day!)

Thanks for the help you folks offered.

Edited by Captain_Eric
typos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...