Jump to content
maetthew

Enpass canceling logout/reboot/shutdowns

Recommended Posts

Hi,

Everytime I try to logout/reboot/shutdown I have to press logout/reboot/shutdown twice before computer actually doing the requested action because on the first try I get a notification saying "Logout canceled by /opt/Enpass/Enpass". Please see attached screenshot. Can I rectify this myself or is this a bug with Enpass?

Regards,

Mattias

enpass.png

Edited by maetthew
missing quotation mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys, 

Thanks for sharing the details.

I have noted down this issue in the tracker and notified the dev team to look into it. 

Till then please co-operate with us.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Anshu kumar Absolutely will do, happy to help you any way I can to get this resolved. If for some reason I miss any post in here, feel free to e-mail me (I assume you can get my address from this account).

Share this post


Link to post
Share on other sites

For me, the first click on system reboot or system shutdown in Cinnamon closes Enpass. The second time I click on system reboot or system shutdown then powers off or reboots the system as expected.

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, Tina said:

For me, the first click on system reboot or system shutdown in Cinnamon closes Enpass. The second time I click on system reboot or system shutdown then powers off or reboots the system as expected.

Same behaviour here

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/16/2019 at 11:54 AM, Tina said:

For me, the first click on system reboot or system shutdown in Cinnamon closes Enpass. The second time I click on system reboot or system shutdown then powers off or reboots the system as expected.

Same for me.

Xubuntu 18.04.1

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, Tina said:

Looks like Version 6.0.6 (323) resolved the issue for me. Can the other authors confirm?

Yup seems to be working for me as well. Thanks for the quick fix Enpass crew!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×