Jump to content
kingfisher

Launchd repeats strange message

Recommended Posts

Hi, enpass on macOS works for me, but in system.log every 10 seconds this message appears:

[...]

Feb 23 16:35:53 username com.apple.xpc.launchd[1] (in.sinew.Enpass-Launcher[27619]): LaunchServices returned a bundle URL that does not match with the LoginItem's known association.
Feb 23 16:35:53 username com.apple.xpc.launchd[1] (in.sinew.Enpass-Launcher[27619]): Service exited with abnormal code: 78
Feb 23 16:35:53 username com.apple.xpc.launchd[1] (in.sinew.Enpass-Launcher): Service only ran for 0 seconds. Pushing respawn out by 10 seconds.

[...]

Any idea?

Using latest versions for macOS and Enpass.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @kingfisher,

Sorry for the trouble you are going through.

Please follow these troubleshooting steps mention below and let me know if the problem persists.

  • Open Enpass --> Go to Settings --> General --> Disable Open Automatically at System Startup.
  • Re-start Enpass app.
  • Now open Enpass and re-enable Open Automatically at System Startup option and check.

Hope this helps!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, this seems to help. Thank you! :)

BTW, this forum sends emails which are sorted out as spam (by rspamd, almost default settings). Maybe you could adjust things:

HTML_SHORT_LINK_IMG_1 (2)
FROM_EXCESS_BASE64 (1.5)
SUBJ_EXCESS_BASE64 (1.5)
AUTH_NA (1)
IP_SCORE (0.392928) [asn: 198047(1.93), country: GB(0.04)]
FORGED_SENDER (0.3) [discussion@enpass.io,dvinod@web555.webfaction.com]
BAYES_SPAM (0.030918) [52.82%]

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have this problem too, using Enpass 6.0.7 (373) on Mac OS Sierra 10.12.6 (16G1918).

I tried @Anshu kumar's solution, but it did not solve the problem. 

My syslog continues to look like this, for thousands and thousands of lines, stretching on into eternity.

Apr 29 02:15:04 ### com.apple.xpc.launchd[1] (in.sinew.Enpass-Launcher[1676]): LaunchServices returned a bundle URL that does not match with the LoginItem's known association.
Apr 29 02:15:04 ### com.apple.xpc.launchd[1] (in.sinew.Enpass-Launcher): Service only ran for 0 seconds. Pushing respawn out by 10 seconds.
Apr 29 02:15:14 ### com.apple.xpc.launchd[1] (in.sinew.Enpass-Launcher[1677]): LaunchServices returned a bundle URL that does not match with the LoginItem's known association.
Apr 29 02:15:14 ### com.apple.xpc.launchd[1] (in.sinew.Enpass-Launcher): Service only ran for 0 seconds. Pushing respawn out by 10 seconds.

Since the above solution did not work for me, is there another thing I can try? 

Thanks.

Edited by klktrk

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...