Jump to content
Enpass Discussion Forum

Safari keeps asking for authorization


Recommended Posts

Safari keeps asking for authorization of Enpass. This is very annoying. Isn't this something, which can be stopped? I have already disabled both browser authorization settings. Safari Extension 6.1.2 is installed. It has permissions for all webpage contents and the complete browsing history.

Chris

Bildschirmfoto 2019-08-09 um 15.17.18.jpg

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hi @C__O

It looks like Enpass application is not running in the background please make sure App is running in the background before using Enpass Extension. If the problem persists please share following details so we can investigate further:

  • Which macOS version are you using Enpass?
  • Which Enpass and Enpass extension version are you using?
  • Which Safari version are you using?
  • Are you facing the same problem with other browsers too?

Thanks for your co-operation.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
On 9/4/2019 at 1:32 PM, Pratyush Sharma said:

thanks for getting in touch.

On 9/4/2019 at 1:32 PM, Pratyush Sharma said:
  • Which macOS version are you using Enpass?

10.14.6

  • Which Enpass and Enpass extension version are you using?

Enpass 6.1.3

  • Which Safari version are you using?

12.1.2

  • Are you facing the same problem with other browsers too?

I need to investigate this further. Safari is my primary browser, but it is possible that other browsers are not affected.

 

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

This issue is so annoying that I am considering to switch to another tool again. Neither 1Password, nor Bitwarden keep continuously asking for authorization. It is (and was) present with all versions of macOS (currently macOS 10.15.2), all versions of Enpass (currently 6.3.3), and all versions of the browser extension (currently 6.3.3).

Chris

Link to post
Share on other sites
  • 5 months later...

Hi Garima,

"Show Enpass in menu bar" was disabled, as I like to have a clean and tidied up menu bar showing only items I need frequently. And I need Enpass mainly for Web passwords. I will activate this option and see whether this solves this issue. I will keep you updated, also if this solves this issue.

Best,
Chris

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
  • 7 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...