Jump to content
Enpass Discussion Forum

Enpass V6.5.0 (707) - Display Problems


Recommended Posts

Dear Forum,

I updated today to V6.5.0. and have a small graphics problem. In the program but also in the browser-extensions the last parts of a line/headline are always cut off on the right side or bottom in the menu, in the single entries or generated passwords. It seems, a pixel row is missing. The problem occurs in the traditional version as well as in the store version. I use Windows 2004 (latest update) and a 4k resolution. The error is independent of the text scaling size.

I have included two screenshots. This error occurs only with ENPASS.

Does anyone have an idea what could happen?

Cheers
RUDI

 

2020-09-11 23_14_22-Enpass.jpg

2020-09-11 23_14_03-Enpass.jpg

No 3.jpg

Edited by Rudi
Link to post
Share on other sites

Thanks, but this does not help. I try this before posting my problem. As I wrote, it is independent of the text scaling size. I also tried different versions of my Radeon RX 570 drivers.

Maybe Enpass has trouble with Windows 2004, with pervious versions of windows I never had any problems with Enpass.

@Support-Team: any idea or are other users known with this problem?

Edited by Rudi
Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Hi @Rudi,

We need a little more input from you, so please let us know the following details.

  • Are you facing this issue after the latest update? If no, then please let us know from which version you are facing this issue. 
  • Are you using a custom font?
  • Are you using multiple monitors?

Thanks for your co-operation.

Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Pratyush Sharma said:

Hi @Rudi,

Thanks for sharing the details.

Please let us know which custom font are you using so we can further investigate. Also, have you tried using system default fonts?

 

@Pratyush Sharma

sorry, my fault, I use windows 10 default font, I changed only scale to 200 %. Another scale e.g. 150 % or 100 % has no effect on this problem

 

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...
  • 3 months later...

I am also seeing this issue.  I only just saw it happen in the last few days, before that it was not present.   In my case much more is missing than in Rudi's case, I have about 1/2 the character width missing and the bottom is cut on many lines of text, making it hard to use the program.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...