Jump to content
Telenic

Enpass 6.0.0 - Upgrade to Pro doesn´t work

Recommended Posts

I'd like to see a poll on this forum.

I'm sticking with the desktop version, even though I went into the store and paid for the UWP version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I paid for the UWP on Windows. I paid for the app on Android. The Android app updated and made the UWP app unusable as it can't sync with version 6. I am now forced to use version 6 on Windows *or* not use it on Android at all. So now I have to purchase it yet again? Even though the syncing mechanism forces you to upgrade if you want to be cross-platform? That's bullshit. I don't care if people have to send you emails and you generate keys for them or something to redeem on the store. Lifetime license means it should be able to use all features for a lifetime. You *broke* its ability to sync. You made version 5 unusable by *not* putting both version 5 and 6 on Android. You can call it a limitation of the store platform, but *you're* the one who made the promise of a lifetime license. You took that risk to make that promise. When someone else gets in the way, sorry if you have to suddenly do a bit of extra work to keep a promise. But that's how fucking contracts work. You gave me a lifetime license for all features. You broke a feature. I want my money back then.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Anshu kumar said:

Hey @147selespeed,

Please share the purchase receipt at support@enpass.io so that we can help you better.

Thanks!

the error appears before the  purchase, so I do not have any receipt. 

Reinstall my win 10 pro and doesn’t work neither. 

Sorry for my bad English. Thanks!

Edited by 147selespeed

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @147selespeed,

Sorry for the trouble you are going through.

Can you please let me know which Windows 10 version are you using also, please let me know the country and region so that we can proceed further.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/13/2019 at 2:02 PM, Anshu kumar said:

Hey @147selespeed,

Sorry for the trouble you are going through.

Can you please let me know which Windows 10 version are you using also, please let me know the country and region so that we can proceed further.

Thanks!

Hi!

Windows version:  1809

Country-region: Spain

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...