Jump to content
Fabrizio Ruggeri

Set-up sync is not working on version 6 (Linux)

Recommended Posts

@Anshu kumar please note that I have upgraded to Kubuntu 19.04, and the issue is naturally still there.

Is there anything I can do to help your team pinpoint the issue, assuming they can't even reproduce the problem so far?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey @srouleau,

Sorry for the trouble you are going through.

We have implemented a workaround in the v6.1 and will try to push an update asap. 

Till then I request you to please co-operate with us.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem with sync on Gdrive. The problem to which I found out, this error may happen if you merely UPGRADED from previous version.

Here is how I solved my problem

 I backed up my entire "home" drive onto a flash drive. Then fresh installed ubuntu (19.04). Restored the home drive. Installed  enpass(Linux) per instructions here:

https://www.enpass.io/support/how-to-install-enpass-on-linux/

logged-in to my user account, and opened enpass - using my master password. Enpass automatically searched the latest data and loaded it w/o a hitch. On Gdrive sync I get "error 0" which I am sure can be resolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/2/2019 at 6:35 AM, srouleau said:

@Anshu kumar please note that I have upgraded to Kubuntu 19.04, and the issue is naturally still there.

Is there anything I can do to help your team pinpoint the issue, assuming they can't even reproduce the problem so far?

Your problem may be due to the Upgrade. Try a fresh install of 19.04. It worked for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

One important & unrelated question please: HOW DO YOU DELETE A POST?

I don't seem to be able to remove a post which was posted by mistake.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/15/2019 at 7:47 PM, MLevi said:

Your problem may be due to the Upgrade. Try a fresh install of 19.04. It worked for me.

My problem right now is that my Enpass on Linux has diverged from the one on Windows and Android; I have new passwords on Linux which need to be brought over to the other copies. I can't just delete my enpass folder...  :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, srouleau said:

My problem right now is that my Enpass on Linux has diverged from the one on Windows and Android; I have new passwords on Linux which need to be brought over to the other copies. I can't just delete my enpass folder...  :(

You probably will have to reinstall the Linux. In my case, I just updated manually on both systems (Lubuntu & Windows 10) new passwords until the issue of sync with gdrive on my Lubuntu LT is resolved.

btw. have you tried to restore your enpass data from the backup file on the Laptop? - because that's the way I was able to restore mine

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, MLevi said:

You probably will have to reinstall the Linux. In my case, I just updated manually on both systems (Lubuntu & Windows 10) new passwords until the issue of sync with gdrive on my Lubuntu LT is resolved.

btw. have you tried to restore your enpass data from the backup file on the Laptop? - because that's the way I was able to restore mine

Oh, so sync doesn't work for you either and you need to manually sync?

Then I won't bother re-installing. My enpass on Linux works. It just won't sync.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, srouleau said:

Oh, so sync doesn't work for you either and you need to manually sync?

Then I won't bother re-installing. My enpass on Linux works. It just won't sync.

Not exactly. On my Windows machine, sync & backup do work. It is only on my Lubuntu 19.04 Laptop in which the gdive sync does not work - the back up does work.

It seems we both experience the same issue with Linux - no sync with gdrive (I get "error code: 0" )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...