Jump to content
mdovey

Enpass 6.0 forgets premium features on restart

Recommended Posts

Whenever I start\re-start Enpass 6.0 it forgets my purchase of premium features, and I have to re-log into the Microsoft Store and select Restore Premium Features to re-enable them.

Matthew

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Enpassians,

I have the same problem, when I am using the PC offline (Windows 10), Premium functions are not loaded.

I do not know if it is something "normal" or is a "design" problem because it is a "store" application.

Gabe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @mdovey,

We have fixed this issue in the recent Enpass update 6.1.0. Can you please let me know which Enpass version are you using so that we can check.

Thanks for your co-operation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey guys,

Thanks for sharing the details.

Our dev team is working into this issue and fixed will be available in the next update. I would like to hear your feedback after the update.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

The issue has apparently been solved (Enpass 6.1.1 (424)). I have tried Enpass in offline mode and the Premium features are restored (it takes a few seconds to disappear the warning to buy the Premium features).

Thank you very much for solving it.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...