Jump to content
Enpass Discussion Forum

Anthony

Members
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    12

Posts posted by Anthony

  1. On 2/19/2021 at 7:00 PM, Pratyush Sharma said:

    Hi @Anthony,

    Sorry for the trouble you are going through.

    There was some technical glitch which has been fixed now. Could you please check if the problem still persists?

    Still no sign of it. I'll give it another day or two..

  2. 21 hours ago, Anthony said:

     

    @Fabryhorus that often happens. It is just lag time between Enpass being submitted to Microsoft Store, and it going through approvals and then able to be seen by us. Give it ~24 hours. I sometimes wonder if it would be less confusing if the app didn't have a direct 'new update available' check that the Enpass team can push content through directly which creates this slightly confusing situation.

    OK, make that 48 hours (I'm still not seeing it either).

    ..and given it is President's Day long weekend in the U.S. it might even be 72 hours..

  3. EDIT: Listing apps that require this feature to enable 2FA to increase priority of the feature request: SnapChat, Uber

    I just noticed when enabling 2FA in SnapChat on Android that it had the ability to invoke the installed 2FA apps on the Android device as part of the setup. On my tablet, that happened to be Microsoft Authenticator and Authy.

    Enpass has become my primary 2FA app and so I'm wondering if it is possible to have Enpass registered as a 2FA app on Android for these types of 'in-app' 2FA enablement?

    Screenshot_20210213-111004_Snapchat.jpg

    Screenshot_20210213-111018_Snapchat.jpg

    Screenshot_20210213-111026_Snapchat.jpg

    Screenshot_20210213-111036_Snapchat.jpg

    Screenshot_20210213-111044_Android System.jpg

    • Like 1
  4. On 2/9/2021 at 6:10 PM, Pratyush Sharma said:

    Hi @Anthony,

    Sorry for the inconvenience caused to you.

    Please retry by installing the latest app, version 6.6.770, from Windows Store and let me know if the problem persists? Thanks.

    Thanks @Pratyush Sharma, will do and will let you know how it goes.

    10 hours ago, Fabryhorus said:

    Hi, I have the same problem, my program version is 6.6.0 (760) and when I make software checking update it found 6.6.0.770 but when I click on "Update now" and open Microsoft Store the store answer me I've already the last version and doesn't let me make any upgrade.

    @Fabryhorus that often happens. It is just lag time between Enpass being submitted to Microsoft Store, and it going through approvals and then able to be seen by us. Give it ~24 hours. I sometimes wonder if it would be less confusing if the app didn't have a direct 'new update available' check that the Enpass team can push content through directly which creates this slightly confusing situation.

    • Like 1
  5. I had been seeing regular issue with OneDrive sync on Android but v6.6.2.458 appears to have fixed the problem.

    HOWEVER..

    The Windows Desktop version has now started throwing OneDrive sync errors constantly where I was never having issues previously.

    I have Enpass for Windows v6.6.0 (760), and continually get the "Sync Error. No data found on OneDrive." error

    image.png.01302258e4f6632cf95a375432c5f902.png

    I disconnect, then reconnect, and everything is fine for maybe 2-3 mins, and then it happens again. And again. And again.

    I have also tried disconnecting all devices from OneDrive, deleting the Enpass folders from my OneDrive, and then reconnecting Enpass Desktop to re-populate the files on OneDrive, and then reconnect Enpass Android. Still, the error "Sync Error. No data found on OneDrive" reappears.

    image.png.16f04198179b995d82f81371d036e9a4.png

    I'm running Windows 10 Pro v20H2, OS Build 19042.746

  6. Hi,

    I'm not sure if I'm simply using Enpass 'wrong', but I find the process of creating a new website login card in Enpass quite clunky.

    I'm using Enpass on Windows 10 with new Edge browser (primarily) and sometimes Chrome.

    I understand that if I go to a website and register a new account, Enpass will prompt if I want to save that. However, I've already had to go into Enpass and manually create a new Login card so that I can generate a strong password!

    Ultimately, the workflow becomes:

    1. Go to new website and start new account registration process
    2. Open Enpass
      1. Click 'Add item'
      2. At Add Item pane Click 'Login'
      3. At Choose Template pane Click 'Default'
    3. Depending on what is easiest, enter new account registration details in website registration form (easier this way as the browser will suggest previous)
    4. Copy & Paste these back into Enpass (or retype them)
    5. In Enpass, generate a password
    6. Copy & Paste this back into the web form
    7. Complete website new account registration
    8. Have Enpass then ask to update/overwrite the card you were just creating (ignore)
    9. Done

    Please let me know if I'm making this harder than it needs to be.

    The password generation seems to be the key step that forces you to start things off in Enpass. If there was a way of filling in the webform and when you get to the Password, have some way to invoke Enpass to generate the password, complete the webform and THEN have Enpass capture and store everything, this could all be a lot easier.

  7. I'd love something like this as well.

    I like to store credit card numbers with spaces for easy readability, but so many websites cannot handle a credit card number entered with spaces. I've had to work around this by storing a 'no spaces' copy of the credit card number in another field that I specifically use for this purpose.

  8. It has since appeared for me on all devices.

    The fact that the Enpass app has an in-app version upgrade notification that is independent of the Microsoft Store (which may take more time from app submission by Enpass team through to being available to users) just makes it a little confusing.

    That said, I'd rather (i) know when a new version is coming, and (ii) change notes (something the MS Store is TERRIBLE at)

  9. I've just enabled the new website icons feature in Enpass 6.2.0 (542) and in general it has done a good job of retrieving the favicons from the website.

    However, there is a small, very random, number of entries where it has gone and applied the same incorrect favicon which just happened the be the favicon for the 2nd entry in my wallet that it updated.

    In my case, it has used the favicon from https://9now.com.au which was the 2nd entry in my wallet that it updated with a favicon.

    However, it also used that exact same 9now.com.au favicon for entries such as

    ..and many many more.

    Any ideas why or how to investigate/troubleshoot?

×
×
  • Create New...