Jump to content
Ace4Cars

AUTOFILL NOT WORKING ON ON CHROME

Recommended Posts

My app, browser, and extension are all up to date and I have similar issue as OP.

- Every time I hit the new shortcut key (can we get the old one back?), the assistant pops up, despite having "Autofill details without showing Enpass assistant".

- Sites that were autofilling w/v5 are no longer found without manual searching the assistant.

- If I double-click a known login, a new tab is opened every time. 

Whatttttt is happpennninng.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Jake Hildreth

As mentioned, you are using global hotkey instead of extension shortcut. With the help of global shortcut(hotkey), you can open Enpass assistant quickly without switching to browser.

In order to use the keyboard shortcut for auto-fill, you must have to set the shortcut in Enpass extension's preferences. Go to Extensions-> Enpass Extension->Options->Keyboard Shortcut. Set shortcut of your choice. :)

Thanks.

Edited by Vinod Kumar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have just reinstalled the latest extension. Now it autofills but still will not auto login. I have checked the autofill and auto login check boxes so thats not the problem. Any one who can help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

I have already turned on Settings->Browsers and turn on "Automatically login after filling details"., but it still wont auto-login.

I am running enpass on MacOS Mojave 10.14.1 and using Chrome.

Thanks

Edited by Ace4Cars

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

I'm using Google Chrome on Windows 10.

The OS, the browser, the extension, and Enpass app are all up to date.

Ever since I updated to the new version, the autofill started not working.

The same problem happened on my iOS device, but it was solved as I reinstalled the app.

I've tried reinstalling the app and the chrome extension on my PC too, but it won't still autofill the login entries even after I manually choose the login info from the extension.

Any help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also had this problem, but it seems that the default keybinding for autofill in the chrome extension was the cause in my case. 

If you have the same problem, navigate to...

Chrome -> More Tools -> Extensions -> Enpass Password Manager 6.0.0 -> Details -> Extension Options

Then re-enter the keybinding (⌘ + /) into the field. After doing this, it should begin working.

For convenience, I also enabled...

Enpass -> Settings -> Browser -> Autofill details without showing Enpass Assistant

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a similar solution as donoftime, except I didn't even have to enter the keybinding!  I viewed the Extension Options page by right-clicking the Enpass icon in the toolbar and clicked Options.  After that, the shortcut worked perfectly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, donoftime said:

I also had this problem, but it seems that the default keybinding for autofill in the chrome extension was the cause in my case. 

If you have the same problem, navigate to...

Chrome -> More Tools -> Extensions -> Enpass Password Manager 6.0.0 -> Details -> Extension Options

Then re-enter the keybinding (⌘ + /) into the field. After doing this, it should begin working.

For convenience, I also enabled...

Enpass -> Settings -> Browser -> Autofill details without showing Enpass Assistant

 

Thank you donoftime for the advice, but it did not work out for me. 

 

Of numbers of tries, I figured out Enpass won't autofill for those entries that I manually saved. 

Autofill is working fine with those entries autosaved via 'autosaving new logins' 

I am very much doomed since most of my entries were input manually.

I am afraid I might have to re-save everything with autosaving function.

I hope developers soon find out and debug this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/3/2019 at 5:41 AM, Jae said:

 

Thank you donoftime for the advice, but it did not work out for me. 

 

Of numbers of tries, I figured out Enpass won't autofill for those entries that I manually saved. 

Autofill is working fine with those entries autosaved via 'autosaving new logins' 

I am very much doomed since most of my entries were input manually.

I am afraid I might have to re-save everything with autosaving function.

I hope developers soon find out and debug this.

I have just upgraded to the latest version of Enpass 6.0.2 (292) but it still will not autofill or auto-login. image.png.2b442125ae0802a49c204236291376ae.png

I have installed the latest extension. I have re-entered the keybinding into the field. Can anyone help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have just upgraded to the latest version of Enpass 6.0.2 (292) but it still will not autofill or auto-login. image.png.2b442125ae0802a49c204236291376ae.png

I have installed the latest extension. I have re-entered the keybinding into the field. Can anyone help?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any progress on here? Autofill with Chrome on windows doesn't work for me.

Tried with options
* Automatically Login After Filling Details
* Automatically Copy TOTP After Autofill
* Autofill details without showing Enpass Assistant
 

and with and without option for exact url mapping.

Chrome: Version 71.0.3578.98 (Offizieller Build) (64-Bit)
Enpass: 6.0.2 (241)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still any progress ? This problem is very annoying.

Thank you.

 

Chrome: 71.0.3578.98

Enpass extension: 6.0.0.1

 

UPDATE:

After update Chrome to 72.0.3626.81 now seem to work.

Edited by MrLebon

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/3/2019 at 10:50 PM, Ace4Cars said:

I have just upgraded to the latest version of Enpass 6.0.2 (292) but it still will not autofill or auto-login. image.png.2b442125ae0802a49c204236291376ae.png

I have installed the latest extension. I have re-entered the keybinding into the field. Can anyone help?

I have same problem and it is driving me bonkers.Enpass doesn't autofill in either chrome or safari and when using on ipad the enpass icon no longer in browser so I have to come off site and go into enpass then copy and paste password ,reopen site and then enter details, plus sometimes I am not able to paste password.I am seriously thinking of binning enpass and trying another manager.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seriously, it's really annoying. Friday the autofill worked pretty good, today it drives me crazy. Guys, I paid for that, so please fix it or at least give us an answere.

 

First, the shortcut for opening enpass in chrome (I changed it to "crtl + shift + e") works only half a day.

Second, the autofill works sometimes, sometimes not. When it doesn't work and I open enpass, it suggest me exact one match. Why does it not autofill? I still have to double click this item. And on other sites when I double click this item nothing happen. Then I have to copy-paste the login by myself. Would be nice to add at least an error message or something to make sure that its not caused by a missconfiguration.

 

Seriously guys, 12 dollars for desktop and mobile usage I paid is currently 24 dollars too much.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Autofill in Chrome on macOS via Shortcut Key is working more often than not for me, but there are still several times per day where it does not and I have to click the icon. I receive no warnings or indication that something is amiss, but I've grown used to it and just click the icon straight away. It's annoying.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey @Jake Hildreth,

Sorry for the inconvenience caused to you.

To investigate further on this issue we want a little help from your side so please let me know the following:

  • Are you facing this problem in any specific scenario like wake up the system from sleep or any other?
  • Any specific Website where you are facing this problem? 

Thanks for your co-operation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...