Jump to content
Ace4Cars

AUTOFILL NOT WORKING ON ON CHROME

Recommended Posts

My app, browser, and extension are all up to date and I have similar issue as OP.

- Every time I hit the new shortcut key (can we get the old one back?), the assistant pops up, despite having "Autofill details without showing Enpass assistant".

- Sites that were autofilling w/v5 are no longer found without manual searching the assistant.

- If I double-click a known login, a new tab is opened every time. 

Whatttttt is happpennninng.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Jake Hildreth

As mentioned, you are using global hotkey instead of extension shortcut. With the help of global shortcut(hotkey), you can open Enpass assistant quickly without switching to browser.

In order to use the keyboard shortcut for auto-fill, you must have to set the shortcut in Enpass extension's preferences. Go to Extensions-> Enpass Extension->Options->Keyboard Shortcut. Set shortcut of your choice. :)

Thanks.

Edited by Vinod Kumar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have just reinstalled the latest extension. Now it autofills but still will not auto login. I have checked the autofill and auto login check boxes so thats not the problem. Any one who can help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

I have already turned on Settings->Browsers and turn on "Automatically login after filling details"., but it still wont auto-login.

I am running enpass on MacOS Mojave 10.14.1 and using Chrome.

Thanks

Edited by Ace4Cars

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

I'm using Google Chrome on Windows 10.

The OS, the browser, the extension, and Enpass app are all up to date.

Ever since I updated to the new version, the autofill started not working.

The same problem happened on my iOS device, but it was solved as I reinstalled the app.

I've tried reinstalling the app and the chrome extension on my PC too, but it won't still autofill the login entries even after I manually choose the login info from the extension.

Any help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also had this problem, but it seems that the default keybinding for autofill in the chrome extension was the cause in my case. 

If you have the same problem, navigate to...

Chrome -> More Tools -> Extensions -> Enpass Password Manager 6.0.0 -> Details -> Extension Options

Then re-enter the keybinding (⌘ + /) into the field. After doing this, it should begin working.

For convenience, I also enabled...

Enpass -> Settings -> Browser -> Autofill details without showing Enpass Assistant

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a similar solution as donoftime, except I didn't even have to enter the keybinding!  I viewed the Extension Options page by right-clicking the Enpass icon in the toolbar and clicked Options.  After that, the shortcut worked perfectly.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, donoftime said:

I also had this problem, but it seems that the default keybinding for autofill in the chrome extension was the cause in my case. 

If you have the same problem, navigate to...

Chrome -> More Tools -> Extensions -> Enpass Password Manager 6.0.0 -> Details -> Extension Options

Then re-enter the keybinding (⌘ + /) into the field. After doing this, it should begin working.

For convenience, I also enabled...

Enpass -> Settings -> Browser -> Autofill details without showing Enpass Assistant

 

Thank you donoftime for the advice, but it did not work out for me. 

 

Of numbers of tries, I figured out Enpass won't autofill for those entries that I manually saved. 

Autofill is working fine with those entries autosaved via 'autosaving new logins' 

I am very much doomed since most of my entries were input manually.

I am afraid I might have to re-save everything with autosaving function.

I hope developers soon find out and debug this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/3/2019 at 5:41 AM, Jae said:

 

Thank you donoftime for the advice, but it did not work out for me. 

 

Of numbers of tries, I figured out Enpass won't autofill for those entries that I manually saved. 

Autofill is working fine with those entries autosaved via 'autosaving new logins' 

I am very much doomed since most of my entries were input manually.

I am afraid I might have to re-save everything with autosaving function.

I hope developers soon find out and debug this.

I have just upgraded to the latest version of Enpass 6.0.2 (292) but it still will not autofill or auto-login. image.png.2b442125ae0802a49c204236291376ae.png

I have installed the latest extension. I have re-entered the keybinding into the field. Can anyone help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have just upgraded to the latest version of Enpass 6.0.2 (292) but it still will not autofill or auto-login. image.png.2b442125ae0802a49c204236291376ae.png

I have installed the latest extension. I have re-entered the keybinding into the field. Can anyone help?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Any progress on here? Autofill with Chrome on windows doesn't work for me.

Tried with options
* Automatically Login After Filling Details
* Automatically Copy TOTP After Autofill
* Autofill details without showing Enpass Assistant
 

and with and without option for exact url mapping.

Chrome: Version 71.0.3578.98 (Offizieller Build) (64-Bit)
Enpass: 6.0.2 (241)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×