Jump to content
Daniel.Muth

WebDAV sync + restore still broken in 6.0.3

Recommended Posts

When will there be a solution? Since 6.0.1 WebDAV doesn't work anymore.

It is definitely broken on MacOS and on iOS!!

Again: Please use my test account!! I can't recognize any contact from your devs on my test-account!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

EDIT: I am not sure tbh whether it was fixed by version 6.0.6 or whether I just entered the URL correctly for the first time since January, however, I got it running again in my internal network with the following settings:

URL: https://<internal IP of Synology>:5006/home
User + PW of my (non-admin) Syno user
Skip HTTPS certificate check

Please confirm in Synology's WebDAV settings (reachable via package manager) that HTTPS is activated and set to port 5006 (or adapt accordingly).
If you have HTTPS certificates installed, you don't have to skip the check, of course.
Please note that my vault file was always located and is still located under /home/Enpass

Finally I don't have to do the synchronization by this annoying backup workaround anymore. 9_9

Edited by Daniel.Muth

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, Daniel.Muth said:

I reported this more than 2 months ago and it's still broken with iOS version 6.0.6, just checked it ... ¬¬

I will try the workaround posted by Seger if I have some more time, anyhow this is ridiculous that there is still no official solution!

EDIT: By the way, can you please also add the option to edit synchronization settings? One always has to disconnect and then completely enter everything again, that's annoying.

you can always contact me and I'll help you. can write me a by pn and we then do a teamviewer seasion. Best regards,

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guys,

could you please have a look ? The WebDAV in Nextcloud is still broken. Probabaly now you know the problem. the iOS app has weird path resolution. I have a QNAP so the Synology workaround will not work.

On MAC and Windows the synch works perfectly well.

Thanks for your support

Edited by Jay Pi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi @Jay Pi,

Sorry for the trouble you are going through.

Please let me know while syncing what error message or code are you getting? Also, please share the demo account of your WebDAV so that we can check where the problem could be.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Anshu kumar

Thanks for the info. I have already sent the WebDAV Account to your support email. They replied that it is really an issue and they forwarded it to the Developer team.

Did you hear anything about that ?

Thanks

Jay

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello @Jay Pi,

Thanks for your mail.

Please note that our development team is working on this. We'll communicate you about update once the Beta version is released.

We appreciate your patience.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...