Jump to content
Enpass Discussion Forum

Abhishek Dewan

Enpass team member
  • Posts

    1604
  • Joined

  • Days Won

    88

Posts posted by Abhishek Dewan

  1. Hi @CptnAwesome

    Welcome to the Enpass Forums.

    For troubleshooting purposes, please follow the below steps -

    1. Ensure that the latest version of Enpass is installed on your device and that the Enpass application is running in the background when using the browser extension. In addition, the “ Enable Extensions ” under the Browser settings of your Enpass application should also be enabled.
    2. Refer to this link and ensure that you have set up Enpass Extension correctly, especially the Autofill popup menu Setting.
    3. I would also suggest checking that you have the latest version of browser installed , re-configuring the extension, and reinstalling it from here.
    4. Try clearing the cache and cookies of the browser.
    5. Ensure that you have allowed access to Enpass in your Antivirus/Firewall/VPN settings. Also try disabling them to see if the issue persists.

    If the issue persists, kindly share the below details with me -

    1. The exact version of the Enpass app, OS, Enpass Extension and browser you are using.
    2. The URL of the webpages on which you are facing this concern.
  2. Hi @Octapus @sgrienen,

    I will gladly get this checked for you. @Octapus, could you please confirm the version of the Enpass Extension and if you are facing this issue on any other webpages as well? If yes, kindly share them too.

    @sgrienen, for a thorough investigation of this concern, please share the version of the Enpass app, OS, Enpass Extension, and Edge browser you are using along with a few webpages on which you are facing this issue.

     

  3. Hi @zuroma

    Welcome to the Enpass Forums.

    To assist you better with this concern, please share the below details with me and I'll have this further investigated for you -

    1. The version of the Enpass app and OS you are using.
    2. Could you please confirm if the Enpass app is in the background but locked after you wake your system from sleep or do you have to start the app again?
  4. Hi @onecat

    Welcome to the Enpass Forums.

    Regarding the master password not working, for quick troubleshooting, please try the below steps - 

    1. I recommend checking this highly useful troubleshooting guide.
    2. Ensure that you are synchronizing with the correct cloud account. The cloud account from which you are trying to restore your data should be the same as the one you are using to synchronize your data on other devices.

    You can also refer to the following Forum as the same is being discussed there -

    If the above instructions do not help, kindly share the below details with me and I’ll get this investigated for you -

    1. The version of the Enpass app and OS you are using on all your devices.
    2. Is the master password working on your other devices or are you accessing the Enpass app through biometrics/Face ID?
    3. The number of vaults you have in your Enpass app on your other devices.
  5. Hi @Zoran

    We have reproduced the bug on our end due to which this issue is occurring. Our dedicated team is now working on resolving it and soon a patch addressing this issue will be released. Thank you for your patience in the interim.

    In the meantime, as a workaround, create one folder (without creating any subfolder) and then change the Enpass backup location.

    #SI-3287

  6. Hi @french

    Apologies for the inconvenience caused to you in this matter.

    Since you mentioned that you contacted support team earlier via email, you must have received a ticket similar to 'ECS-______'. Kindly share that ticket id and I will look into this for you. Also, for a thorough analysis of the issue you are facing, please share the exact version of the Enpass app as well.

×
×
  • Create New...